Moments like this.

5.9K 76 23
                                    

Niall's synsvinkel:
Jeg vågnede før Amy i dag, så jeg havde valgt at gå ned til de andre for at få morgenmad, that is just tour life. Jeg kunne ikke vente til at skulle hjem, og holde jul, jeg savner nemlig Theo, Greg, min mor og min far, og alle de andre. ''Hvad så'' sagde Harry, og satte sig ned ved bordet. Jeg kiggede op fra mine cornflakes, og lavede et nik til Harry. ''Sovet godt lad?'' spurgte Zayn ham om. ''Ja, det var da meget fint'' svarede Harry, og tog lidt af sin juice. Jeg kiggede op og så rundt på resten af drengene, Liam gav mig et blik der sagde at vi skulle snakke, men jeg rejste mig bare fra bordet, og stillede min tallerken hen til de andre beskidte tallerkner. Jeg bevægede min trætte krop op på værelset, hvor jeg egentlig regnede med at Amy stadig sov. Jeg kørte kortet igennem låsen, og gik ind på værelset. Jeg kunne høre vandet ud på badeværelset løbe, mens Amy's smukke stemme strømmede igennem rummet. Man kunne uden tvivl høre at hun sang wonderwall. Jeg smillede ved mig selv. Jeg havde ikke regnet med at hun stadig sang vores sang. Jeg tog min guitar, og satte mig på sengen. Jeg kunne høre hun slukkede vandet, men sang videre. Jeg smillede rystende på hovedet. That girl is cray. Jeg gik på Twitter, det her skulle så meget ud til hele verden.

@NiallOfficial: I love when you sing in the bath babe! @AmyGreen92 #Wonderwall

Jeg smed mobilen på sengen, og satte mine fingre klar på guitaren. Hun låste døren op til badeværelset og kom ud i et par shorts, og en løs top. Jeg startede sangen og begyndte at synge. Hun fløj en halv meter op i luften, og tog sig til hjertet, men jeg tror hun opfattede efter lidt tid hvad jeg havde gang i, hun satte sig så ved siden af mig på sengen, og begyndte at synge med. I love moments like this!
Liam's synsvinkel:
''Hvad er der med ham?'' spurgte Louis. Jeg trak på skulderne. ''Aner det ikke'' svarede Harry. ''Jeg ved bare at ham og Amy sov sammen i nat'' tilføjede han. Vi kiggede alle på ham, med store øjne, jeg tror ingen af os havde regnet med den kommentar. ''Seriøst?'' spurgte Louis. Harry nikkede. Jeg rystede på hovedet, og kiggede ned på bordet, det forklarede stadig ikke hvorfor han virkede så sur. ''Tema Namy'' råbte Louis og løb ud af restauranten. Harry gav ham dræberblikket, mens Zayn og jeg var flade af grin. Jeg havde ikke lyst til at sige det højt, men jeg var nu egentlig også Team Namy. Go get her Niall.

♬(Go for it!) Heart and fire
(Go, go, go) I see it in your eyes
(Go for it!) Heart and fire
(Go, go, go) You got to gather the feeling!♬

Do you remember {1D}Where stories live. Discover now