So much for a Cola.

6K 74 2
                                    

Amy's synsvinkel:
Jeg havde pakket min kuffert færdig, fået vasket alt det tøj der nu endnu engang skulle vaskes, så jeg var blevet enig med mig selv om at jeg trængte til en sodavand. Så det gik jeg på jagt efter. ''Sodavand'' råbte jeg, på hele gangen. ''Hvor er du'' råbte jeg igen. Shit, jeg tror jeg har damp. ''Amy'' lød det vredt fra Zayn, der kom ud i gangen i underhakker. ''Oh hej Zayn, har du en sodavand?'' spurgte jeg provokerende. Han forsvandt ind på værelset, men kom ret hurtigt ud igen. Han kastede en kold Cola hen til mig. ''Hold så kæft'' sagde han bestemt, og gik tilbage på værelset, den her gang lukkede han bare døren efter sig. Jeg fniste lidt, men hoppede så tilbage på mit værelse, jeg havde fået min cola, og nu ville jeg sidde på altanen, selvom det er midt i December. Jeg tog min mobil frem, og fandt noget musik, åbnede colaen og lagde mig til rette. Jeg var sikker på de fleste på gangen var ret sure over mit lille udbrud, men jeg kunne ikke være mere ligeglad, jeg har det sjovt. ''Amy'' lød det henne fra døren. ''Her'' sagde jeg, og rakte min hånd op i vejret. Døren ud til altanen åbnede helt, og en Niall James Horan stod nu på en altan i underhakker, og der var fans skal jeg lige hils at sige. ''Vil du være med til at sove'' spurgte han. ''Nej jeg klare mig'' sagde jeg, og viftede lidt med hånden. Han nikkede. ''Som du vil'' sagde han, og nussede mig i håret, og gik ind i sengen. Trygheds narkoman. Jeg gik på Twitter. Jeg tjekkede en masse forskellig ting, der var mange der spurgte om jeg datede Justin, og så var der nogen der sendte hate.

@AmyGreen92: Just to make it clear, i'm NOT dating anybody, not Justin, not Harry, none :) xx

Jeg lagde telefonen på bordet, og tog en slurk af min Zaynie cola. Lolz....
Jesus Christ jeg er egentlig doven, når man tænker over det. Vi var vist alle sammen trætte, men jeg var den dumme af os, for jeg fik nok ikke lov til at sove i bussen. Jeg gik ind, og lagde mig ved siden af Niall. Havde jeg noget valg? Jeg kunne mærke han trak på smilebåndene. ''Vær nu ikke for glad'' mumlede jeg træt. Han udstødte et kort fnis ligende ting. Jeg gabte, og svandt langsomt ind i søvnens verden. Jeg havde min Nialler tilbage, og jeg kunne ikke ønske mig mere.
Louis' synsvinkel:
Jeg tror nok jeg ville få et par slag af Harry i dag, men det var det hele værd for Niall og Amy er de sødeste sammen, af alle de idioter, der gerne vil have hende. For jeg tror helt ærligt Harry ville knuse hendes hjerte, og det samme med Justin, mens Niall aldrig ville gøre hende for træd. Jeg hørte Amy råbe noget med en Cola på gangen, jeg bevægede mig hen til døren, men hørte så en Zayn der vrissede vredt af hende. Amy er seriøst et af de mest hyper aktive mennesker jeg nogensinde har mødt, men hun er sku god nok, og så har hun da også en flot krop, og ansigt for den sags skyld. Næste gang så ville jeg træne med hende, mums. Okay Louis styr dine fucking tanker end du halvt voldtager hende, Jesus, min hjerne nogen gange.

♬Drinkin' coca coca cola.
Drink enough and I don't know ya♬

Do you remember {1D}Where stories live. Discover now