14*

275 68 2
                                    

VERTE-NEVERTE, Po moc dlhej dobe, nová časť. A možno taktiež veľké poďakovanie za 400 sledovateľov, odoberateľov, 'fanúšikov'.... :D Dúfam,  že bude ešte veľa častí z rôznych príbehov a vás budú aj naďalej zaujímať, baviť. Ďakujem <3

-Lucy:)

Príjemné čítanie :)

LAUREN

"Budeme sa brať." Prehovoril Jeremy a Justinovi z ruky vypadla lyžička, ktorou jedol puding.

"Ale... veď manželia už ste." Povedal Justin a zo stola zodvihol svoju lyžičku, ktorú začal oblizovať.

"To samozrejme áno. Ale toto bude niečo iné. Bude to niečo ako... obnovenie manželského sľubu." Vysvetlila Pattie a Jeremy prikývol.

"To je výborné. Bude to krásne a zároveň veľmi romantické." Povedala som svoj názor a Pattie sa na mňa usmiala.

"Presne tak. No, a chceli by sme aby sa tá 'svadba' konala už o mesiac. V miestnom kostole." Upresnila Pattie, ktorá ešte stále stláčala Jeremyho ruku v tej svojej.

"Úprimne, už som sa bál, že si tehotná, mami." Povedal Justin a chytil ma za ruku.

"Vlastne, premýšľali sme aj nad tým, ale povedali sme si, že tri deti sú tak akurát, a že si radšej počkáme na vnúčatá." Justin si odkašľal a ja som sa slabo zasmiala.

"Ešte deti neplánujeme. Asi si budete musieť ešte nejakú tú chvíľu počkať." Odpovedala som za seba a Justina, za nás oboch.

"Vždy ste chceli mať tri deti?" Opýtala som sa Pattie a ona prikývla. 

"Je pravda, že som chcela, aby Justin, ako prvorodený, bol dievča. Chcela som totiž dve dievčatá a jedného chlapca, no príroda nám nadelila naopak. Nikdy by sme však nemenili." Pattie dala Jeremymu bozk na líce a on prikývol.

"Ale je pravda, že keď sa Justin narodil, najskôr si mysleli, že je dievča, lebo..." Nedopovedala, lebo jej Justin prikryl ústa rukou. Ja som sa však už začala smiať.

"Myslím, že všetci čo tu sedíme dobre vieme, že som muž. Muž so všetkým, čo k mužovi patrí a nemusíme rozpitvávať to, čo bolo keď som bol malý." Justin precedil pomedzi zuby.

"Aby sme odišli od témy týkajúcej sa mojej mužskej výbavy,... a keď už rozprávame o tých deťoch, vždy som chcel mať minimálne dve deti. No, keby ich máme viac, bol by som len rád." Prehovoril Justin hneď po tom, čo si odkašľal a pozrel sa na mňa. Mne sa celkom zovrelo hrdlo.

"Tri deti?!" Opýtala som sa ho naspäť a pohľad mi spadol na moje brucho. Uvedomuje si Justin, že mať deti nie je len o nabúchaní a nakoniec, že zo mňa vypadne dieťa?! Pôrod je bolestivý, už len predstava nie je najpríjemnejšia. Nehovoriac o tej predstave, ako sa tadiaľ, dolom, prepchá dieťa. To ja budem tá, kto bude musieť celých 9 mesiacov nosiť to obrovské bremeno. Áno, istotne je krásne vedieť, že vo vás rastie niečo tak magické, stvorené z lásky, no nie je to len prechádzka ružovou záhradou.

"Si v poriadku Lauren? Celkom si zbledla." Povedala Pattie a Justin sa poškrábal na zátylku.

"Podám ti pohár s vodou." Pattie sa ihneď postavila, naplnila pohár vodou a podala mi ho.

"Myslím, že by som mal ísť skontrolovať Jazzy a Jaxona." Povzdychol si Jeremy a hneď za ním z jedálne odišla aj Pattie. 

"Takže tri deti?" Zopakovala som s pohľadom upretým na Justina. Justin ma chytil za ruku a na chrbát ruky mi dal pusu.

FEEL LOVEWhere stories live. Discover now