3*/15+?/

504 67 5
                                    

Ahojte, v tejto časti sa nachádza obsah, ktorý by mohol niektorých pobúriť, či.... no to je jedno :D Proste je to 15+, tak aby mi zase niekto nevypisoval, že sem pridávam veci, ktoré sem nepatria alebo to, že som vás predom neupozornila... :D 

Užite si časť----> Príjemné čítanie :)

LAUREN

Keď sa vrátili Pattie a Jeremy aj s Jazzy z obchodov, začala som sa s Jusitnom prezliekať, aby sme mohli ísť na tú prechádzku do mesta. Ja som si obliekla Tmavomodré džínsy, vianočný sveter, ktorý je veľmi hrejivý a príjemný na dotyk,, bledofialovú páperovú prešívanú bundu a na nohy som si nazula kotníkové čierne čižmičky, ktoré boli do tohto počasia tak akurát, keďže vonku bola oveľa väčšia zima, akoby sa na októbrové počasie patrilo. Malo to však svoje odôvodnenie,... sme predsa v Kanade, nie?

"Hotová?" Opýtal sa ma Justin, ktorý mal oblečený taktiež džínsy, no bledej farby a koženkovú bundu. Náhle som sa zamračila.

"To chceš ísť len v tej bunde? Veď prechladneš!" Justin nado mnou len pokrútil hlavou.

"Si presne ako moja mama." Zasmial sa a prešiel ku mne. Objal ma a svoje ruky spustil po mojom chrbte na môj zadok.

"Mám očividne oveľa viac rozumu, ako ty sám. Vonku je niečo pod desať stupňov a ty ideš tak naľahko." Zamračila som sa. On mi dal len bozk na čelo a usmial sa na mňa.

"Budem v poriadku." Len som nad jeho tvrdohlavosťou pretočila očami a spoločne sme zišli dole schodmi, kde sme sa rozlúčili s Pattie a Jeremym. Následne sme vyšli z domu a spoločne sme sa ruka v ruke vybrali do mesta.

"Tak, kam ideme?" Opýtala som sa po dlhšej ceste.Po chodníku sme kráčali pomaly a mňa začínali bolieť nohy. Centrum mesta bolo oveľa ďalej, než som si myslela.

"Ukážem ti jednu fontánu. Je krásna a počas Vianoc z nej vedia urobiť klzisko. Okrem toho som tam dostal svoj prvý bozk." Priznal Justin a ja som sa zasmiala.

"Koľko si mal vtedy rokov, keď si sa prvýkrát bozkával?" Opýtala som sa ho s nadvihnutým obočím.

"Mal som 13 a bolo to s Becky Dornellovou. Bola vážne pekná a síce mala rovnátka, vedela sa dokonale bozkávať." Akonáhle to dopovedal, slabo som sa zasmiala.

"Neboj sa, lepšie ako ty sa bozkávať nevedela." Žmurkol na mňa a ja som zostala trochu červená.

"A čo ty?" Opýtal sa naopak on mňa.

"Ja som sa prvýkrát bozkávala na lyžiarskom v prvej triede na strednej škole. Nebolo to však nič moc. Ten chalan mal nie príliš lichotivý dych a ani sa mi vlastne nepáčil. Chcela som to však skúsiť a on sa mi ako prvý priplietol do cesty." Priznala som a Justin sa na mňa ohromene pozrel.

"Páni, vôbec by som na teba nepovedal, že si svoj prvý bozk dala nejakému darebákovi, ktorý bol prvý o ktorého si čistou náhodou  zakopla." Zasmial sa a ja som do neho slabo buchla.

"Pamätám si, že mal krásne oči. Modré ako oceán." Slabo som zaspomínala a Justin sa nepríjemne pomrvil. Možno to bolo tým, že on má hnedé oči. Priam orieškové v spojení s roztopeným karamelom.

"Becky mala dokonalé prsia a zadok." Keď to dopovedal, uvedomil si čo povedal a rukou si prekryl ústa. Zato moje ústa sa otvorili do 'o'.

"A-Aha." Rukou som si prešla po tvári a zmyla z nej čo i len náznak po smútku.

"Nemyslel som to... tak." Zašepkal Justin a ja som pokrútila hlavou.

"Nechaj to tak. Viem o tom, aké mám prednosti a aké nie.... Viem, že veľa báb má oveľa krajšiie prsia aj zadok a viem, že sa to mužom ako si ty páči. Nemám ti čo zazlievať. Je to tvoj osobný vkus." Povedala som v skratke a slabo zrýchlila svoju chôdzu.

FEEL LOVEWhere stories live. Discover now