4*

409 73 2
                                    

Príjemné čítanie :)

LAUREN

Ráno.

Po zistený, že Justin vedľa mňa už neleží som sa s veľkým premáhaním dokopala ku tomu, aby som vôbec vstala z postele. Okolo tela som si pre istotu obmotala deku, ktorou sme boli prikrytí, keď sme spali. Mala som na sebe len tanga nohavičky ešte zo včera a tak som nemienila riskovať, že niekto náhodou vtrhne do našej izby a uvidí ma polonahú. V žiadnom prípade!

Zo svojho ešte stále celkom nevybaleného kufra som si vyhrabala čipkovanú trojuholníkovú podprsenku. Je oveľa príjemnejšia ako bežné podprsenky. Na to som si hodila bordové tričko siahajúce do polky stehien. Tričko som si nakoniec zakasala do čiernych obtiahnutých rifiel.

Už oblečená som prešla ešte do kúpeľne, kde som si umyla zuby a upravila si obočie pomocou pinzety. Ako posledné som sa ešte skontrolovala a keď som bola so svojim výzorom spokojná, usmiala som sa na svoj odraz v zrkadle. 

Takto vychystaná som sa rozhodla konečne zísť dole. Na drevené schody som našľapovala pomaly, opatrne. Z kuchyne sa ozývali viaceré hlasy. S miernymi obavami som vošla do miestnosti, kde bola Pattie, Justin a jedna staršia pani. Síce mala prefarbené vlasy, na korienkoch som videla odrastené šedivé vlasy. Vedela som si spočítať dva a dva, bola to Justinova babka.

"Tak, a už ju tu máme." Prehovorila ku mne Pattie a za ruku si ma pritiahla bližšie tak, až som sa náhle ocitla tesne tvárou v tvár Justinovej babke.

"Mami, rada by som ti predstavila Lauren. Je to Justinova priateľka. Lauren, toto je moja mama." Pattie nás ako tak zoznámila a ja som sa slabo pousmiala. Nemám rada takéto situácie, keď neviem ako reagovať.

"Lauren, rada ťa spoznávam. Som Diane, tešilo by ma, keby mi tykáš." Diane chytila moje ruky do svojich a ja som z nich na malú chvíľu pocítila to pekné rodičovské teplo.

"Justin mi toho o tebe stihol veľa povedať." Priznala a ja som pohľadom automaticky šibla po Justinovi. Ten len sedel za stolom a s výrazom, že 'nevie o čo sa jedná' si popíjal rannú kávu. Keď som si ho celého premerala pohľadom, mala som chuť sa zhlboka zasmiať. Mal na sebe len svoje čierne boxerky Puma s tričkom Batmana, na vrch bielo-červený pásikavý župan, ktorý mu siahal až tesne nad lýtka. Ten župan mal len prehodený.

Náhle som si uvedomila, že asi veľmi dlho mlčím a tak som sa zas a znova priblblo usmiala. Trapas..

--------

"No, nič. Rada by som sa s vami aj ďalej rozprávala, ale musím zaviesť deti do školy. Čo keby ste sa dakedy zastavili na obed? Alebo na večeru? Justin, dobre vieš ako rád by ťa dedko videl." Diane sa pozrela na Justina s malým úsmevom a on prikývol.

"Istotne sa dakedy zastavíme. Maj sa, baby." Justin prešiel ku Diane a dal jej bozk na líce.

"Aj vy sa majte. Ahoj Lauren, rada som ťa spoznala. Si milé, rozumné dievča." Poslednú vetu mi zašepkala do ucha a ja som sa pousmiala. Nakoniec ma ešte raz objala a spoločne s Jaxonom a Jazzy nasadli do auta. 

"Nehovoril si, že ráno vezie deti do školy Pattie?" Opýtala som sa šeptom Justina, tak aby moju otázku počul len on, a on prikývol.

"Vraj jej dnes nie je najlepšie. Bolí ju brucho a točí sa jej hlava. Preto sa radšej rozhodla zostať doma a zobrať si na pár dní dovolenku." Vysvetlil Justin a ja som prikývla.

"Mimochodom, tie rifle ti svedčia." Pritiahol si ma za ruku na telo a svoje ruky priložil na môj zadok.

"Môj zadok je pre teba zakázaný tovar." Jeho obe ruky som zložila zo svojho pozadia a potichu sa mu zasmiala priamo tesne pri uchu. Z môjho dychu ho celkom striaslo a ja som sa zasmiala o niečo hlasnejšie.

FEEL LOVEWhere stories live. Discover now