Függelékek

152 7 2
                                    

Kastor
Miután felszabadult visszament Hispániába megkereste a családját. Megismerkedett egy nővel elvete és családot alapított. Egész életében sokat gondolt Ariellára és Markusra, sokáig leveleztek egymással, Markussal egész életében, de a szökés után már sose hallott Arielláról.

Markus
A szabadsága elnyerése után beált a római légióba. A harcok során rengeteg vagyont szerzett és gazdag emberkémt halt meg. Neki is mindig hiányoztak a többiek és neki is fájt Ariella eltűnése és sokáig kereste de sose találta.

Honorius
Adonis szökése utan nagyon sokáig kereste a fiat szerte Itáliába de sehol sem találták. Élete végéig folytatta a lodus vezetését, de a fia eltűnése és felesége halála utàn már sose volt a régi. A lodus pedig sose lett olyan dicsőséges az eljövetelük után.

Cornelia
Beleőrült fia elvesztésébe. Nem sokkal később ez vitte el.

Ariella és Adonis.
Boldogan éltek amíg meg nem haltak. Földművelésből és állattenyésztésből életek (lovak).Két gyerekük született egy fiú és egy lány. Adonis mindig sokat gondolt a családjára és,hogy mi lett volna vele de a felesége és gyerekei mosolya mindig kiverte a kételyeket a fejéből. Ariella sokat gondolt a barátaira és mindig hiányoztak neki de sose csügedett miattuk. Adonis egy évvel előzte meg feleségét a halálba de ezután Ariella sem maradt a régi.

~Sziasztok ennyit gondoltam csak. Ez az utazásunk most véget ért lesz még következő ígérem. Itt a kis lezárás tudva, hogy mindenki jól van. ~

Vérvörös csillag {Befejezett}Where stories live. Discover now