Új helyem

443 19 0
                                    

A kocsi eszméletlen lassan haladt és eszméletlen meleg volt benne, de végül megérkeztünk. Kicsit izgultam de nem mutadtam ki ugyanis a másik kettő biztos röhögött volna rajta egy sort. Ahoz meg semmi kedvem nem volt.
-Kiszállás kutyák-szól egy katona hangja. Mind a ketten kiszálltak a kocsiból, de én bentmaradtam még egy kicsit. Ki akartam nyújtózkodni. Egy őr odalépett hozzám és minden szó nélkül a hajamnál fogva kirancigált a kocsiból.
-Azt mondtam kiszállás te ribanc ne keljes semmit kétszer elmondanom vagy különben bajok lesznek!! Világos szajha ??-mondta. Ebben a helyzetben minden nő sírni szokott, de én nem vagyok olyan ezért olyat tettem amit nem várt senki. Egyszerűen felugrottam és a földre tepertem. A karját hatra csavartam míg nem ordított a fájdalomtól, de hirtelen két őr lépett a helyére. Az egyiket úgy orbavágtam, hogy eltört az orra és patakokban folyt belőle a vér, a masik kardott rántott ebben az időben az első őr is mellé lépett. Le akartam rúgni az egyikat de ő elkapta a lábam és kirántotta alólam azt így a földre zuhantam. Ezt a a harcot Honorius szakította félbe.
-Mi folyik itt? -kérdezte olyan hangon, hogy mindenki abbahagyta a tusakodást és kihúzta magát, de engem elengedtek így a porba zuhantam. -Uram ez a patkány-köpött felém az az őr akinek betörtem az orrát - nem engedelmeskedett a parancsnak és ellenünk szegült-mondta.
-Azt látom de egy ilyen törékeny lány, hogyan tud majdnem legyőzni 3 jólképzett katonát ??!! -kérdezte szinte ordítva. Választ nem várt csak egy kézmozdulattal elbocsájtotta őket majd hozzam fordult.
-Kelj fel . Ha férfi lennél tudnám hogy az arénába a helyed de nő vagy és a fiamé szóval ha mégegyszer előfordul bajok lesznek. -Mondta. Ezzel sarkon fordult és elment engem meg itthagyott egy őrrel. Szépen belökdösött az ajtóm és elémtárult a látvány. Egy csomó félmeztelen kidolgozott testű férfit láttam. Bár a szemem megakadt egy igen magas kidolgozott testű férfin, de mikor megfordult elállt a lélegzetem. Adonis volt az. Hirtelen megáltam, de nem sok időm volt bamészkodni mert az őr hátulról belökött a kapun mire én elestem egy kőben- Baszódj meg - mondtam, de az őr már nem valaszolhatott mert Adonis elbocsátotta.-Kelj fel- utasított. Felkeltem.
- Még be sem léptél ebbe a házba maris ellenszegülsz ? Momd meg mit csináljak veled?  Nem hiszem, hogy jó lennél bármibe is ami a házkörüli teendőket illeti, valami rossz száját pedig  nem csinálok belőled.-jelentette ki.  Úristem mi lesz velem?. Intett a fejével, hogy kövessem.  Felvitt a lakásba egyenesen az apjához. Lehet nem kellett volna bajt keverni egyből de ehez már késő volt. Mostmár ezzel kellett boldogulnom és a lehető legjobbat kihoznom a helyzetből. Persze a szőkést nem zártam ki, de túl sok volt itt az őr, hogy mindet legyőzzem.
-Apám egy ötlettel állnék eléd.-kezdett bele Adonis.
-Hallgatlak. -felelte Honorius. Kicsit érdekes arccal felnézve a papírok felől ami minden bizonnyal valami pénzügyi dolgok voltak.
- Ebből a lányból gladiátort akarok csinalni. Az alpjai megvannak hozzá csak egy kis képzés kell. -Mondta Adonis mindenféle kértelés vagy felesleges mellébeszélés nélkül.  Meghült bennem a vér.
-A te rabszolgád azt csinálsz vele amit csak akarsz. -mondta mit sem törődve azzal a ténnyel, hogy ezt a mondatot a fia komolyan gondolja.
- Viszont ha tényleg ezt akarod akkor biztosítok neki egy külön cellát ahol alhat és számolnod kell vele, hogy nem lesz neki egyszerű -folytatta.
-Atyám.-hajtotta meg a fejét és ezután kilépett az ajtón majd utasított két szolgát, hogy mosson le és borotváljon meg majd adjak rám azt a ruhát amit küld. Nem beszélt többet. Kicsit furcsa volt nekem ez az egész mintha nem is velem történne.
Fürdés utan újnak éreztem magam a hajam végre kitisztult (egyépként átlagos magasságú vagyok a szemem zöld, a hajam a szőke és a barna között van, kicsit sovány vagyoke de minden tagom izmos.)  mire elkészültem a ruha megérkezett nagyon durva volt már ha ezt lehet ruhanak nevezni egy egyszerű bőrtopp és szoknya de a szolgálók mondták, hogy vam hozzá labszarvédő meg minden ilyen.

Miután felvettem Adonis belépett és kikisért az udvarra,  megmutatta hol fogok lakni, hol enni és, átadott a Doctorenak akit egyépként Bastel-nek hívtak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Miután felvettem Adonis belépett és kikisért az udvarra,  megmutatta hol fogok lakni, hol enni és, átadott a Doctorenak akit egyépként Bastel-nek hívtak. És beléptem a  gyakorlóterre. Ennyi ezzel a lépéssel mondtam le arról, hogy hosszú és viszonylag jó élezem legyen haziszolgaként. Nem mintha dönthettem volna róla mit is akarok, de ezt megszokja az ember ha rabszolga.

/Ennyi is lett volna ha találattal valamit írj nyugottan. Remélem tetszett jó olvasást/

Vérvörös csillag {Befejezett}Where stories live. Discover now