1. Klappen

301 17 9
                                    

425 woorden

Pov Harm

'HOUD TOCH JE KLERE MUIL!', schreeuw ik naar Link. 'MOET JIJ ZEGGEN, MONGOL!', schreeuwt hij terug. 'Jullie zijn allemaal mongolen', zegt Jermey zacht maar zelfverzekerd. 'Dat zelfverzekerde toontje mag wel wat minder Jerrycan', zegt Joost. 'Bij jouw ook hoor moederskindje!', schreeuwt Link naar Joost.

In een ruk draait Joost zich om, 'Zegt het kleintje die thuis alleen maar bij zijn mammie aan het huilen is'. Dit loopt niet goed af, ik weet het nu al. Maar het gaat gewoon vanzelf... 'Jeremy is hier de huilebalk, Joost. Dat weet je toch... Ohw sorry. Sorry dat ik vergeten was af te zaken naar jouw hersenloze niveau; BLEUH BLEUH BLEUH', zeg ik imiterend  tegen Joost.

Joost gaat met zijn hoofd boven mij hangen, 'Wil je klappen jochie?', vraagt Joost. 'Ik snap dat het lastig is met de inhoud van jouw hoofd. Maar dat jochie over wie je het hebt heeft een naam; Harm'. 'Dus ik ben dom?', vraagt Joost. 'Weet je dat nog niet?', vraagt Jeremy.

Joost loop weg van mij gaat voor Jeremy staan. Dan haalt hij uit naar Jer. Jer valt op de grond met een bloedneus. 'Je had niet moeten slaan Joost. Dat gaat je je lelijke gezichtje kosten...', zegt Link.

'Waarom bescherm jij Jeremy, Link? Ben je gay ofzo?', Link trekt wit weg. Maar niet voor lang. Hij stormt hij op Joost af en geeft hem een stomp in zijn maag. Joost valt kreunend op de grond. Met grote ogen kijk ik naar de 2 gewonde jongens.

'WAT IS HIER AAN DE HAND?!', schreeuwt en man in de deuropening. 'Jullie kregen dit lokaal om het uit te praten, niet om elkaar in elkaar te trappen!', schreeuwt de man door. 'Link, Harm', de man kijkt onze vragend en boos aan.Ik kijk de man onschuldig aan (Is dat een zin? Vast wel). Het is een conciërge. Ik kijk opzij.

'Ja Link, hoe ga je dit oplossen?', vraag ik aan Link. Ik grijns, merk ik. Boos kijkt Link me aan. 'Ik heb alles op de bewakingscamera gezien. Voor 4 jongens van 17, 18 en 19 zijn jullie behoorlijk dom. Boos kijk ik de conciërge aan. 'Wat weet u er nou van? Misschien WIL ik het niet eens uitpraten met die hummels', zeg ik kwaad.

Boos kijkt Link me aan, 'Ik ben GEEN hummel, sukkel', zegt Link kwaad. Hij stapt op me af. Ik stap op hem af. Tegelijk geven we elkaar een knietje, in elkaars maag.

Even word het zwart voor mijn ogen dan hoor ik dat Link op de grond valt. Zelf val ik ook. Hoe gaan we het nu weer uitleggen....

FF een kort deel om te beginnen met dit boek. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Stem, follow, reactie? Thnxx

 BYEE <3

Welke ships?||fanfictie over de SquadKde žijí příběhy. Začni objevovat