Seninle Dans Etmeyi Özledim +18

12.3K 87 7
                                    

Birbirlerine inanamıyorlardı.İkisi de kafalarında bunu büyütmemeleri gerektiğini söyleseler de düşünceleri allak bullak olmuştu.Birbirlerine doyamıyorlardı.

O öğleden sonra Oğuz'un ilgisi kendisi dahil Azra'yı da şaşırtmayı başarmıştı.Kesinlikle yaşadıkları muhteşem seksten bahsetmiyorlardı. Azra'nın düşüncelerinde bundan sonra ne olacağı,ne yapması gerektiği ve tabi ki her kadının kafasındaki o soru vardı:"Biz şimdi neyiz?".Düşünmek istemiyordu,yaşamak istiyordu. Oğuz ise  bu zamana kadar plansız,hesapsız hiçbir iş yapmamıştı.Beraber olduğu kadınlar hangi konularda sessiz kalmaları gerektiğini hep bilirdi.Daha fazlasını isteyen kendini kapı önünde bulurdu.Oğuz ,her erkek gibi, birden bire kaybolma konusunda başarılıydı ama şimdi ne Azra'dan kurtulmak istiyor ne de bu işi(!) nasıl yürüteceğini kestirebiliyordu.Tek bildiği olduğunca uzun süre bu ilişkiyi yürütmekti.

Akşama kadar tıpkı gerçek bir çift gibi o evin içinde yemek yaptılar,konuştular ama Azra özellikle bazı soruları sormuyordu.Kafasında milyonlarca soru olmasına rağmen susmayı tercih ediyordu.Akşam Oğuz'un onun için aldığı elbiselerden biri ile karşısına dikildiğinde şaşkınlığını gizleyemedi.

-Ne için bu şimdi?

-Dışarı çıkıyoruz

-İnsanlar bizi görebilir.

-Bir şey olmayacak,merak etme.Hadi giyin küçüğüm

-Ä°yi de..OÄŸuz nereye gidiyoruz??

-Sence?

diyerek arkasını dönüp gitti.Odasında tek başına kalan Azra'nın aklına gelen tek bir yer vardı: Mystère

XXX

Giyinmek için soyunduğunda aynaya baktı.Vücudu daha farklı geliyordu artık.Kendine bakmaktan korkmuyordu.Siyah mini elbisesi içinde harika görünüyordu.Oğuz onun için her şeyi ayarlamıştı ve bu muameleye hiç alışık değildi.Alışmaması gerektiğini biliyordu ama böyle şımartılmak hoşuna gitmişti.

Aşağı indiğinde Oğuz siyah tişörtü ,dar kotu ve ceketi ile harika görünüyordu. Kendisini süzen bakışları Azra'nın hoşuna gidiyordu

-Sana dokunmadan durabileceğimi sanmıyorum..

Elbisenin sırt bitiminden sırtına dokunduğunda ürperdi yine..

-Durma o zaman..

Bu sefer cevap vermedi Oğuz,sadece gülümseyerek muhteşem dudakları ile boynuna bir öpücük kondurdu.Yol boyunca ara ara eli Azra'nın elini tuttu,bacağını okşadı.Bu küçük şeyler bile Azra'nın içinde fırtına koparmasına yetiyordu.Açtı,istiyordu,nasıl söyleyeceğini bilmiyordu,talep etmesini öğrenmemişti daha..

Klübe girdiklerinde birkaç kişi dikkatlice bu çifte bakıyordu.İster istemez başını öne eğdi Azra.Neden böyle yaptığının farkında da değildi üstelik.Oğuz hiç beklemeden özel locasına götürmüştü onu. Klüp her zamanki gibi doluydu ama içeriden gelen ses yine Azra'da aynı etkiyi yapıyordu ama bu sefer tekilaya ihtiyacı yoktu.Yanında Oğuz varken istemsizce kasıkları sızlıyordu zaten. Daha önce de girdiği bu odaya detaylı göz gezdirdi bu sefer.Kocaman bir bistro ,büyük bir kanepe,özel servis alanıyla apayrı bir odaydı burası.Biraz sonra bir barmen gelip hizmete ihtiyaç olup olmadığını sorduğunda Oğuz sadece bir el hareketi ile gönderdi çocuğu. Azra kendini oldukça rahatsız hissetmişti birden.Onun gecelik kadınlarından biri gibi görüyordu büyük ihtimalle insanlar onu. 

-Ne oldu güzelim?

-Bilmem...Elbiseden sanırım..Fazla kısa değil mi sence de?

-Hiç de değil..muhteşem görünüyorsun

Kale KapılarıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin