Capitolul 44

1.7K 87 5
                                    

Perspectivă Jack:
-Doamna si copilul sunt bine!Am reușit sa salvam fetița în ultima clipa!
Doamne,îți mulțumesc!Mi s-a luat o piatra de pe inima
-Felicitări,aveți o fetița de 3 kg si 45 de cm!
-Va Mulțumesc!Pot sa-mi văd iubita?
-Da,e deja în salon cu copilul!
Ma grăbesc în salon si văd cea mai frumoasa imagine pe care nu o voi uita niciodată!
Freya,asa extenuată cum e,e cel mai frumos înger care mi-a fost trimis si ține în brațe rodul iubirii noastre.Ma apropii ușor de pat si îmi sărut iubita pe frunte,apoi fetița.
-Iti mulțumesc,iubito,ca m-ai făcut tată!Daca as fi stiut cum se simte iubirea si cat de frumos este sa știi ca ai pe cineva care te aștepta acasa,te-aș fi căutat demult!Te iubesc pentru inocența ce se observa în ochii tăi de cristal,pentru ca m-ai învățat sa iubesc ,pentru ca mi-ai dăruit o fetița minunată si probabil ca ăsta va fi primul si singurul meu moment în care voi fi serios,asa ca,Freya Isabel Donovan,vrei sa fii soția mea?
Scot cutiuta de la spate si ma pun în genunchi lângă pat.Pastrez inelul de câteva zile si m-am gândit la multe feluri in care as putea-o cere,dar cred ca asta e cel mai bun moment cu niște cuvinte spuse din inima.Ea merita sa ma pun în genunchi si as mai face-o de o mie de ori.M-as pune în genunchi toată viața în fața femeii care mi-a capturat inima pentru totdeauna.
Se uita la mine cu ochii mari si înlacrimati  si aștept răspunsul cu cele mai mari emoții din viata mea.
-Jack,nu esti obligat sa te căsătorești cu mine doar pentru copil!Si eu te iubesc,dar nu vreau sa te legi de o nebuna ca mine toată viata doar din obligație!
-Iubito,eu m-am îndrăgostit de nebunia ta!Si vreau sa fii soția mea!Ador stângăcia ta si de când te-am vazut prima oară mi-am dat seama ca te vreau lângă mine toată viața!Crede-ma ca daca nu te iubeam,puteai să-mi faci 5 copii,nu unul si tot nu te luam de nevasta.Te rog,accepta sa devii doamna Moore!
-Bineînțeles ca accept,iubitule!
  O sărut încet si da să-mi dea copilul ,dar ma retrag imediat.
-Nuuu,daca o scap?Mi-e frică!
-O,haide!Nu-mi spune că marelui Jack Moore îi este frică de o fetiță!Hai,sunt sigura ca nu o vei scapă!
Ma încurajează si pana la urma o iau în brate pe mica făptura ce e ușoară ca un fulg .Deschide ochii si văd mierea.
-Iubito,are ochii tăi!Cea mai frumoasa nuanță de caprui!
-Doar ochii i-a moștenit de la mine,în rest e leită tu!Sper sa nu-ți semene si la caracter ca le va da teroare vecinilor!
Zâmbesc la mica prințesa din brațele mele si lacrimi de fericire încep să-mi curgă.Cand ma uit la regina mea,aceasta doarme.La cat s-a chinuit sa aducă pe lume încăpățânată asta mică nici nu ma mir!
Îmi pun bebelușa în pătuț si plec cu Hachim sa  mancam si sa le luam la pachet si mămicilor,deoarece sigur sunt lihnite.
Eu și Hachim suntem niște nemernici ai naibii de norocoși!

Pentru totdeauna!❤️👑Where stories live. Discover now