Capitolul 5-Hachim

2.8K 129 1
                                    

NU POT SA CRED!
In sfârșit i-am aflat numele albăstricii mele.Ies din restaurant fericit.Nu mai am chef de Jessica,asa ca o trimit acasa cu șoferul meu personal.
Imi apelez un prieten,cel mai bun It-ist din lume.
-Salut,Ramon!Am nevoie de o favoare!
- Desigur,prietene!Cu ce te pot ajuta?
-Vreau să afli cat mai multe informații despre o fata,Azaleea Romma.
-Hopa!
-Haha,hai aștept sa ma suni!
-Revin in 10 minute!
  Îmi pun un pahar de Whisky  si aștept...
Telefonul îmi suna si răspund nerăbdător.
-Ce-ai aflat?
- Se numeste Azaleea Romma,are 17 ani,locuiește cu un polițist si soția lui,care au adoptat-o după ce părinții ei au fost uciși .2 dintre cei care i-au omorât părinții au fost prinși,dar al treilea a scăpat. Învață la liceul public din New York si lucraza la restaurantul Gold de la 18 pana la 00. Gata!
-Ms,frate!Ne mai auzim!
-N-ai pentru ce,frate!
  Domne,ce fericit sunt ca nu are 15 ani!Acum parca nu ma mai simt asa pedofil
  Ma pun in pat si adorm cu gândul la frumoasa mea albastrica.Cum s-o Invit la o întâlnire fără sa par disperat?Doamne,parca sunt un adolescent,nici de cum un bărbat in toată firea.
  Ma trezesc si încep sa ma pregătesc pentru o zi speciala.Imi iau costumul bleumarin,ceasul Rolex si cheile de la motorul meu veritabil.La 18 ani aveam o pasiune pentru motociclete,asa ca am primit de ziua mea un motor de jumătate de milion de dolari.Acum îl folosesc la ocazii speciale sau când am chef de o cursa.
  Toată ziua la companie am avut zâmbetul pe buze,socandu-mi angajații care sunt obișnuiți cu duritatea cu care-i tratez,Ba chiar le-am dat liber cu 3 ore mai devreme.
Acum sunt in fața liceului si îmi aștept viitoarea iubita,gândindu-mă cum sa o abordez si cum sa îi explic mai frumos ca stiu unde locuiește si ,mda...trec peste partea asta.
O văd cum iese pe poarta liceului si...Cine dracu' e ăla???

Pentru totdeauna!❤️👑Where stories live. Discover now