Capitolul 24-Azaleea

1.8K 90 19
                                    

  La ușă era chiar unchiul lui Hachim.Dar cum?Parca fusese închis...
   Încerc sa închid usa,dar ma împunge si intra în casa,închizând usa in urma lui.
  -Măi,măi,uite cine e aici!Chiar mica târfulita pentru care era sa zac într-o pușcărie,dar,scumpo,știi ca banii pot rezolva orice!Îmi spune el cu un rânjet scârbos.
Se apropie de mine,iar eu ma dau in spate,lipindu-ma de perete.Deja încep sa tremur din toate încheieturile.
  -Credeai ca scapi după ce era sa înfund pușcăria?Fetița prostuță!Ha,văd ca tâmpitul meu nepot te-a lăsat gravida!Pacat ca nu-ți pot face si altceva din cauză ca esti cat o vaca,dar tot o sa vă sterg zambetele de pe fața,idioților!
  Eu îmi măresc ochii la cele auzite si încerc sa fug,dar ma prinde de par.
  -Unde crezi ca pleci,proasto?Treci în genunchi!
  Nu îl ascult și ma trage de par,apoi îmi trage o palma câte ma face sa cad.Vad ca își desface cureaua si încep sa plâng rugându-mă la toți Sfinții sa ma lase în pace.Încerc sa ma ridic,dar îmi da un picior în burta si țip de durere.Îmi mai da unul si de data asta văd ca pantalonii meu e sange.O,nu,nu,nu!Copilasul meu!Durerile apar si tip cat pot de tare,iar el sta si se uita la mine râzând.Ma loveste puternic peste picioare cu cureaua din piele.
  -Sper sa muriți amândoi!
Si începe sa ma lovească din toate părțile,iar eu țip de durere si pe obraji îmi curg siroaie de lacrimi.Înainte sa mai primesc încă o lovitura în abdomen,simt ca loviturile se opresc si este aruncat si luat la pumni de ...Hachim!A venit!!!
  Hachim îl ia la pumni pana cade jos,dar când se uita la mine se oprește brusc si face ochii mari.Vine rapid si ma ia în brate,apoi ma urca in masina si demarează în trombă.Eu continui sa urlu si sa ma rog sa fie bine bebelușul meu.
  Hachim conduce cu o viteza amețitoare si se uita din când in când la mine ,cu lacrimi in ochi.
  -Rezista,iubito,te rog!Îmi spune       el,dar ,deodată,nu mai simt nicio durere si vad negru...

*******
NexT la 10 comm.💕💕❤❤💋💋

Pentru totdeauna!❤️👑Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora