Loverboy's!

24 0 0
                                    

Hoi dit boek is eigenlijk gestopt maar ik vind dit HEEL belangrijk om te delen. Ik had vanmiddag een jongen ontmoet via insta (heet trouwens paardenhome) en we raakte aan de praat, zo ging het ongeveer:
(J is die jongen en M ben ik!)
J: hoi!
M: hoi?
J: hgh?
M: goed hoor maar wie is dit!?
J: oja ik ben ***** en zo zie ik er uit (foto laat ik niet zien!)
M: o oké😏 (hij was Super knap!!!)
J: wil je verkering ook al ken ik je net...

En hier ging ik dus de fout in ik zei ja omdat hij op de foto ZO knap was en nog nooit heeft een jonge mij echt leuk gevonden die twee jongens van die bloemen die moesten dat doen van een wedde schap dus ik was zo blij maar daarna gebeurde dit..:
M: oké, want ik vind je super knap! Hoe oud ben je?
J: 14 jij?
M: 14?! Ik 11.
J: Ag dat geeft toch niks!
M: oké!
J: nu we verkering hebben mag ik een foto van je borsten?
M: nou nee, ik voel me daar niet heel fijn bij.
J: nou en ik laat ook een foto van mijn piemel zien!
M: 1 die hoef ik niet te zien. 2 ik ken je nog maar net. En 3 ik voel me daar niet prettig bij!

En zo ging het nog wel even door ik heb het NIET gedaan! Ik zei als je nog een keer om die foto vraagt blok ik je! En toen zei hij oké dan een foto van je vagina... En toen zei ik dit: doei *****! En ik gaf hem een blok. Daar ben ik wel blij mee maar waar ik minder blij mee ben, hij heeft een hele mislukte selfie maar tja daar kan hij niks mee gelukkig Haha! Met dit verhaal wat mij vandaag is gebeurt wil ik elk meisje op de wereld mee waarschuwen pas echt op voor loverboys ik had er met een te maken en ik wil dat nooit maar ook echt nooit meer!!!!  Niet elke jongen is een loverboy hoor maar pas wel op wat ik deed is fout en ik heb mijn lesje wel geleerd en ik doe dit NOOOIT meer!!!!!!!!!!!!!!!  Zo nu ben ik moe het is ook 1uur 's nachts dus ik zeg welterusten! 😨😱😔😏😎😌😄❤️❤️!

Dagboek van een paardenmeisje.Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt