Woensdag donderdag en vrijdag.

16 1 1
                                    

Hoi als eerst heel vaak sorry maar ik heb wel een goede reden... Maar als eerst...
Woensdag: Eerst naar school saaaaaiii! En daarna kwam ik thuis en mijn moeder had al brood gemaakt, dus dat klopt niet... en toen kwam zij aan lopen en ze zei dat ik mijn rij kleren moest aan doen want we gingen om kwart over 1 weg naar de manege. En voor de duidelijkheid ik HAAT maneges, want dan word je alleen maar ge commandeert en je moet in een rij stappen😒. Vreselijk! dacht ik. Maar het was helemaal niet zo erg. Het is zelfs best wel leuk. Dus voortaan iedere woensdag moet ik naar de manege Het Halster.
Donderdag: totaal niet veel ik ben maar een halve dag naar school geweest want ik was ziek (nog steeds). Dus tja de rest van de dag op de bank gelegen met een vlies deken tv te kijken.
Vrijdag: toen ben ik helemaal niet naar school gegaan want ik kon noulijks praten. Want ik heb zoveel slijm in mijn keel en nu klink ik net als een monster! Nou dat was het wel doei❤️.

Hoi ik wil boog een keer sorry zeggen want als je ziek bent heb je gewoon nergens zin in en ik was het vergeten vandaag is het zaterdag dus er komt nog een deel doei❤️!

Dagboek van een paardenmeisje.Where stories live. Discover now