21/22/23/24/25/26/27-3-2017 maandag tot zondag.

10 0 0
                                    

Hoi weer een nieuwe week geniet er van!
Maandag:
Hoi vandaag is er iets heel raars gebeurt nog voor school zaten Samira en ik zaten te appen,
Ik: 'bah ik moet binnenkort een beugel!'
Samira:'Ha faal' (maar eerst had ik nog iets tegen Stijn gezegd en daarom zei ze faal maar dat wist ik toen nog niet)
Ik:' Wtf een beugel doet hartstikke pijn!
Samira: Ga maar naar de wc!
Ik: ben jij dronken ofzo!
Samira: ga maar naar de maan.
Ik: ga zelf naar de maan!
Samira: waarom zeg je tegen iedereen dat we besties zijn terwijl dat niet is.
Ik: waarom doe je zo raar je bent mijn aller beste vriendin!
Samira: maar jij bent die van mij niet!!!!
Ik: dus... Ik ben nooit je beste vriendin geweest!?
Samira: NEEE!
En toen zat ik sowieso een uur te huilen want Samira was naar de pesters gegaan.

Dinsdag:
Ik heb niet zoveel gedaan. Maar op school hadden Samira en de meiden me voor het eerst aan het huilen gekregen op school.  Ik ben door hun nog nooit gebarsten maar nu Samira mij heeft verraden en ook bij die rot mensen zit  is het gelukt. Maar nu heeft ze een probleem ik zal hoe dan ook wraak nemen!

Woensdag:
Niet veel ik ben nu wel een soort van depri mijn beste aller aller beste vriendin heeft me laten vallen! Ze zou er nog spijt van krijgen om mij dit aan te doen. Ze zult er voor boeten. En ik zou HAAR pijn doen net zolang ze mijn kant zou kiezen! (Sorry de kwaden mij neemt het nu even over😈💀!)

Donderdag:
Zie woensdag😬😈.

Vrijdag:
Had ik gereden en na gedacht over van alles en nog wat. Op dit moment is mijn leven zo saai als wat omdat ik echt ff in de dip zit...

Zaterdag:
Ik had mijn vader mee geholpen met de wei. En hij was vandaag jarig dus weer een groot feest hij is 58 geworden. En mijn neefje vond mijn teken kunsten echt HELMAAL cool en mooi super grappig!

Zondag:
Ha,ha,ha Ik kreeg gelijk. Maar eerst.. Ik heb gereden en er was een hardloop marathon en ik en Leo galoppeerden mee met hun en we moedigden ze aan en ze vonden het zo leuk! Super grappig! Na het rijden kwam Samira naar mij toe en zei dat het haar spijt en bla die bla die bla ik had toch ja gezegd want ze had zoveel spijt! Maar Samira een vraag: WAAROM DEED JE DAT DAN OOK DEZE KEER WAS HET NIET MIJN SCHULD MAAR DIE VAN F*CKING JOU!!!!!! Sorry maar dit moest er nog even uit😬 en ik verzeker je ik ben echt nog wel een hele tijd boos want dit vergeet ik niet snel en als ik het vergeet heb je gewoon echt geluk..!❤️😊😈💀

Doei doei ik weet het een beetje laat maar een week duurt echt lang met typen zeg poeh!  En dan ook nog even denken wat je hebt gedaan en tijd vinden is best moeilijk. Maar zoals ik al zei doei doei! .

Dagboek van een paardenmeisje.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu