21-1-2017

81 2 3
                                    

Hoi als eerste: GEFELICITEERD MIJN LIEVE LIEVE LIEVE ZUSIEEE!!!🎁🎉 er komen vast veel foto's maar ja. Ik laat ook wat foto's zien van mijn vaders paard Rachida (vos kleur en een Arabier.) Dus dit word een lang verhaal ik ga zo met Leo wandelen en een beetje rijden.🐴 maar daar laat ik ook nog foto's van zien.

Nou ben terug van rijden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nou ben terug van rijden. Ik kwam een kleine kleuter tegen van mijn school en die vroeg mag ik een klein ritje maken op uw pony? En van mij mag dat altijd want Leo is super braaf! En daarna stelde hij allemaal vragen over Leo en paarden en ik gaf overal antwoord op eindelijk bij mijn huis aangekomen ging hij ook naar huis. Nou mijn oma en opa zijn geweest voor mijn zus zijn verjaardag. Het was heel gezellig en wat heb ik een coole opa! Deze heeft hij ZELF gemaakt en gekozen.

Dadelijk is er een leuke film op tv die heet brave het gaat over een meisje die op een Tinker en rijdend boog schiet en dat meisje die MOET persé met een man trouwen doe hun uitkiezen en dat wou ze niet(mijn 2e droom paard en mijn sport) veder ver...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dadelijk is er een leuke film op tv die heet brave het gaat over een meisje die op een Tinker en rijdend boog schiet en dat meisje die MOET persé met een man trouwen doe hun uitkiezen en dat wou ze niet(mijn 2e droom paard en mijn sport) veder vertel ik niks over de film omdat je hem zelf ook misschien wel wilt kijken. En ik vind de film zo leuk, omdat: 1. Ik  hou van Tinkers 2. Ik schiet zelf ook boog. Nou dus de film was heel leuk en dit was alweer het verhaal, doeidoei!😊❤️

Dagboek van een paardenmeisje.Where stories live. Discover now