10/11/12-3-2017 vrijdag, zaterdag en zondag

11 0 0
                                    

Hoi ik weet ik heb 3 dagen niks van me laten horen, maar daar heb ik een goeie reden voor, maar eerst even de dagen door nemen.
Vrijdag...
Ik ben vrijdag na school meteen wezen rijden. en het was HEERLIJK weer! We gingen een onbekend pad in en toen kwamen we uit bij een heel mooi vijvertje en het was echt een hele mooie plek! We wouden even kijken.
En toen we omdraaiden zag ik een oude verrotte boos stam. En daar kon Leo zelfs over heen stappen! Maar ik wou wel springen dus ik wou Leo net aan sporen om in draf er over heen te gaan maar hij rende er in volle galop er op af! En het ging goed... Maar toen we weer neer kwamen niet Leo en ik sloegen over de kop. Ik was al opgestaan maar Leo bleef liggen dus ik wou net helemaal in paniek raken want hij bewoog niet en hij is al best oud dus ik dacht het ergste maar gelukkig schudde Leo met zijn hoofd en stond zonder moeite op ik was al in vuile uit gebarsten maar gelukkig was alles goed. Maar toen merkte ik dat ik zelf wel best pijn had aan mijn rechter arm. Ik dacht Ag ik ben er op gevallen dat gaat zo wel weer over en ik reed rustig weer samen met mijn vader die ook was geschrokken lekker naar huis.
Zaterdag...
Ik werd wakker met een super erge pijn in mijn rechter arm van gisteren. Ik kon hem bewegen maar dat deed wel pijn! Mijn vader zei dat ik hem gekneusd had. En daar baalde ik in norm van! Want ik ben met (bijna) ALLES rechts dus ik kon zo goed al niks doen dus ook niet schrijven. Dus het was voor mij wel een hele korte dag...
Vandaag zondag!
Het gaat wel wat beter met mijn arm. Sommige bewegingen doen nog verschrikkelijk pijn maar over het algemeen gaat het wel. Ik heb op horwse (een paarden spel) een advertentie gezet dat ik paarden recepten maak en de bestellingen stromen binnen ik heb er nu nog 3 op mijn lijst staan en dat vind ik echt veel! Ik heb nog wel gereden en dat ging wel goed draf deed wel pijn maar dat komt omdat ik een Shetlander heb haha! We hadden nog aan gelegd bij een café in het bos en daar stond een bonte pony en die zat aan het staal van de (soort) box waar ze in staan te sabbelen en ik zei je kan het staal niet door bijten!.. En het paard knikte van wel en ging weer door met sabbelen brutaal beest hihi! En mensen keken mij zo raar aan. Bij dat café nam ik een water ijsje en ik eet daar de helft van op en de andere helft krijgt Leo en mensen keken Leo zo raar aan hoe die zat te sabbelen op dat ijsje! En toen zei ik wat nou deze pony houd van ijs en ik ook! En daar moesten de meeste wel om lachen. Maar dit was het weer tot de volgende keer ik kan weer normaal typen dus je hoeft niet nog een keer zo lang te wachten hoor Haha Doei Doei I ❤️ you my horse.

Dagboek van een paardenmeisje.Where stories live. Discover now