69~Ανακεφαλαίωση

164 7 0
                                    

Πράγματα που δεν αναφέρθηκαν στο βιβλίο.

•Το συμβόλαιο αυτό το δεχτηκε ο Καμερον οχι επειδη ηθελε να ξεφυγει απο την Ματινα η επειδη γουσταρε την Μαρια η επειδη ηθελε να γινει διασημος.Αυτα μπορουσε ανετα να τα κανει μονος του.Ομως τα εκανε για την Ματινα.

Αν θυμαστε οι γονεις της πεθαναν την ημερα γενεθλιων της.Αλλα ποτε κανεις δεν εμαθε πως και γιατι.Λοιπον ο πατερας της και η μητερα της καποτε αγαπιοντουσαν πολυ.Ομως μετα ο πατερας της αρχισε να απομακρυνεται απο την γυναικα του και ασχολιόταν με τσουλες,λόγω του ότι η γυναίκα του δούλευε πολλές ώρες.Ομως αυτος δν ηξερε οτι η γυναικα του ηταν εγκυος στην Ματινα.

Αρχισαν οι τσακωμοι και τα λοιπα,η μανα απειλουσε πως θα τον χωρισει αν συνεχισει και τσουπ μια μέρα έρχεται ενα τηλεφωνημα απο εναν αγνωστο αριθμο και λεει πως υπαρχει μια γυναικα εγκυος.Η γυναίκα του ήταν σπίτι και απάντησε.Αυτές τις τσουλες που σας ελεγα πριν,ναι μία από αυτές ήταν έγκυος στο παιδί του.

Και ηταν ηδη δυο μηνων ,δεν μπορουσε να το ριξει,μόλις είχε ανακαλύψει ότι αυτός είναι ο πατέρας(επειδή μέτρησε μέρες κτλ).Ο πατερας της Ματινας εχει δηλαδη ηδη δυο παιδια και δεν το ξερει.

Αυτή δεν μπορεί να το πιστέψει και ζητά περισσότερες πληροφορίες αλλά όλα ενώνονται.Δακρυζει και νευριαζει γιατι δεν μπορει να το χωνεψει.Ο αντρας της την απατουσε.Στραφηκε στους γονεις της.Τους ειπε τι γινοταν και αυτοι ελαβαν δραση.Προσπαθησαν πολλες φορες να κανουν κακο στην κοπελα-τσουλα.Ομως αυτη δν εφταιγε σε τιποτα.Η μαμα της ματινας ειναι ηδη τριων μηνων ενω η τσουλα ειναι τεσσαρων σε αγόρι και αποφασιζει να του ο πει.

Αυτος..χαμενος στο ποτο δεν μπορεί να το ανεχτει.Ποσο μαλακας ήταν ποσο σκαρτα φερθηκε και στην γυναίκα του αλλά και σε όλους.Που άφησε να συμβεί κακό στον εαυτό του.

Η ζωη προχωράει και η τσουλα που πλεον εγκαταλειπει την δουλεια της ως τσούλα μενει ανυπαντρη,με ενα παιδι και ανεργη.Χωρις γονεις η κοπελα.

Τον ονομασε Μαριο.Ειναι ετεροθαλης αδερφια με την Ματινα.

Μετα απο καμια εβδομαδα γενναει και η μανα ,την Ματινα ενα πολυ ομορφο μωρακι.Ο πατερας θαμπωνεται απο την γλυκητητα της και ξαφνικα τον πιανει μια τρελα να σταματησει να κανει βλακειες.Ωριμαζει.

Η γυναικα βλεπει πως ο αντρας της εχει αλλαξει και τον αποδεχεται.Ομως ακομα να ξεχασει αυτο που εκανε στην αλλη την γυναικα,και συνεχιζονται οι μαχες με τους γονεις της.

ForcedΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα