7~Κεφάλαιο

205 22 2
                                    

Άρπαξα την Κατερίνα και την πήγα στο μπάνιο.(Χωρίς να με δουν οι παππουδογιαγιάδες της-Ματίνας).Προχωράμε στις αντρικές ,ανοίγω μια άδεια πόρτα-τουαλέτα και την βάζω μέσα.Κλείνω την πόρτα μην μας ακούσει κανείς και την ρωτάω:

Δ-Τι έχεις;

Κ-...ρε Δημήτρη ...αχ ρε Δημήτρη μου..μου ψιθύρισε κλαίγοντας..Γιατί μου το κάνεις αυτό;

Δ-Ποιο;

Κ-Ακόμα να καταλάβεις;...

Δ-Ναι...τι σε ενοχλεί;

Κ-Νομίζεις πως μου αρέσει να σε βλέπω να την αγκαλιάζεις;;

Δ-Εε...

Ματίνας/Πλευρά

Αφού βγήκα από την πόρτα των Μακ,πήγα να ψάξω για το αμάξι του Δημήτρη...η αλήθεια είναι πως δεν το θυμόμουν πολύ το αμάξι του αλλά ήταν τζιπ,πάντως.Στα κλειδιά του ,είχε κουμπιά ,ξεκλειδώματος και κλειδώματος.Πατάω το ξεκλείδωμα
και ακούω μια σειρήνα.

Μ-Μπίνγκο!

Προχωράω προς την μεριά του αυτοκινήτου ,που έκανε τον θόρυβο και που άνοιξαν φλας,άνοιξα την πόρτα του συνοδηγού κι μπήκα μέσα.Ήταν ψηλό,καθαρό μέσα,περιποιημένο με την όμορφη μυρωδιά του ,δέρματος(του καθίσματος) και της κολώνιας του(Δημήτρη).Έβαλα τα κλειδιά, να αρχίσει να ζεσταίνει και άνοιξα το ράδιο.Άκουσα το αγαπημένο μου τραγούδι .

Πόσο μου αρέσει...έμεινα να το ακούω για 3 λεπτά(αφού τόσο διαρκεί το τραγούδι)και μετά άλλαξα σταθμό αφού δεν είχε κάτι να ακούσω..όλο διαφημίσεις και μπλα -μπλα.Το άλλαξα και το έβαλα στα ελληνικά...

"ΤΙ σας νοιάζει,ποιον πειράζει...ίσως κάνει τα δικά της.."Παντελίδης...αχ είναι ωραίο τραγούδι.

Άνοιξα το κινητό μου καθώς το άκουγα και είδα πως η ώρα ήταν 3:04...που ήταν αυτό το παιδί ...3 ακριβώς έφυγα από εκεί.. τι κάνει τόση ώρα.

4 λεπτά ξέρω γω..

Έβγαλα τα κλειδιά και βγήκα από το αμάξι .Εκεί που περπάταγα προς τα Μακ ,έπεσε πάνω μου γιατί προφανώς δεν με είχε δει.

Μ-Επ..που είσαι καλέ μου...Άργησες 4 λεπτά😚.

Δ-Χε...εμ.ναι..χαχα συγγνώμη.Πάμε;;

Μ-Ναι ,αγάπη μου😗.
Πόσο πιο ευτυχισμένη να είμαι;Έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου.Πως κάποια να μην νιώθει ασφαλής μαζί του;

ForcedWhere stories live. Discover now