35. Make-up

61 13 3
                                    

Dawn en Sanne hadden nog steeds geen eten in huis gehaald, dus aten ze hun ontbijt weer bij Monty's. Sanne nam opnieuw de breakfast burrito en wist Dawn over te halen die ook te bestellen. Dawn hield helemaal niet van ontbijt en at er maar een paar hapjes van. Ze liet wel haar koffie vier keer bijschenken.

's Middags liet Dawn Sanne het dorp zien. Door het hele dorp lag rommel op straat door de storm van gisteren, maar de lucht was felblauw en de zon brandde op hun benen terwijl ze fietsten. Dawn wees Sanne het huis aan waar ze voor het eerst dronken was geworden, op een barbecue van een jongen uit haar klas. Ze fietsten langs de kerk van het dorp, waar ze elke zondag met haar vader heen moest ook al geloofden ze allebei niet in God. Sanne vond dat het er niet uitzag als een kerk omdat het gebouw maar één verdieping hoog was. Ze kwamen langs de school, maar stopten niet.

Toen ze hun fietsen voor de pizzeria tegen een railing zetten kreeg Dawn een berichtje op haar telefoon. Travis vroeg of ze haar mooie kontje meenam naar het feest die avond. Ze werd direct chagrijnig, en toen werd ze boos dat ze chagrijnig was geworden. Ze belde hem meteen op. Sanne bestudeerde aandachtig het menu dat buiten op een groot bord stond.

'Waarom stuur je mij zo'n berichtje?' vroeg ze toen Travis opnam.

'Wat bedoel je?' vroeg Travis.

'Ik hoef dat soort ranzige dingen niet meer van jou te horen. Ik woon hier niet meer.'

'Je was toch juist terug?'

'Ik bedoel... we zijn geen stel meer.'

'Je was wel lang weg,' zei Travis. 'Maar ik ben je nooit vergeten.'

'Ik was vier weken weg. Doe niet alsof het een jaar was.'

'Yeah, maar het was zo ver weg.'

Dawn had spijt dat ze had gebeld.

'Wat wil je van mij, Travis?' vroeg ze.

'Geef me een kans.'

'Een kans waarop?'

'De liefde.'

'Travis... laat me met rust ok? Ik... het hoeft niet meer van mij.'

'Als je me ziet komt het wel weer goed,' zei hij vol zelfvertrouwen.

'Nee, laat het nou,' zei Dawn, maar hij had al opgehangen.

Dawn en Sanne aten samen een grote pizza als lunch. Het was al de derde dag pizza achter elkaar, maar ze had wel iets anders aan haar hoofd dan gezonde voeding. Ze fietsten terug naar huis om zich op te maken voor het feest. Althans, Dawn was twintig minuten bezig met haar makeup. Sanne deed alleen mascara op.   

STORM SEASON (Nederlands)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin