Chapter 8: Τώρα ή Ποτέ.

1.4K 110 60
                                    

Πηγαίνοντας στο πίσω δωμάτιο στην κουζίνα, η Kelsey κοίταξε γύρω της για μία μικρή σκάλα την οποία βρήκε κρυμμένη πίσω από ένα ντουλάπι στην κοντινή γωνία. Ανοίγοντας τη πριν την τοποθετήσει μπροστά από τον πίσω τοίχο, την ανέβηκε πριν απλώσει τα χέρια της και κατεβάσει δύο άδειες πιατέλες.

Αφού γύρισε για να τις ακουμπήσει σε έναν από τους πάγκους, γύρισε ξανά για να πιάσει άλλους δύο δίσκους όταν το φως τρεμόπαιξε ελαφρώς.

Σμίγοντας τα φρύδια της, γύρισε για να δει πως μία από τις λάμπες ήταν έτοιμη να σβήσει. "Ιησούς Χριστός," αναστέναξε, κατεβαίνοντας από τη σκάλα για να πάει στον πάγκο. Αφού έκανε τους δίσκους στην άκρη, έφερε τη σκάλα για να τη βοηθήσει να ανέβει, κρατώντας το φόρεμα της καθώς στάθηκε όρθια. Απλώνοντας το άλλο της χέρι όταν βρήκε την ισορροπία της, άρχισε να γυρνάει τη λάμπα βλέποντας πως ήταν χαλαρή.

"Έλα τώρα," αναστέναξε, "όχι σήμερα." Γλείφοντας τα χείλη της, σηκώθηκε στις μύτες των ποδιών της, βάζοντας τη λάμπα στη θέση της για να φωτίσει, τυφλώνοντας τη σχεδόν αμέσως. Μορφάζοντας από το ξαφνικό δυνατό φως, άφησε το φόρεμα της για να καλύψει τα μάτια της, σκοντάφτοντας ελαφρώς στην άκρη του φορέματος και πέφτοντας. Βγάζοντας ένα ουρλιαχτό, προσπάθησε να κρατηθεί σε κάτι αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.

Περιμένοντας να πέσει στο έδαφος, έμεινε έκπληκτη όταν το σώμα της έπεσε στα χέρια κάποιου. "Τι στο-"

"Προσπαθείς να σκοτωθείς?"

"Justin," ψιθύρισε, τα χέρια της τυλιγμένα γύρω από το λαιμό του καθώς εξέπνευσε, κοιτώντας γύρω της και τον εαυτό της πριν τον κοιτάξει.

"Αυτό είναι το όνομα μου," ανέπνευσε πάνω στα χείλη της, γελώντας ελαφρώς πριν την ακουμπήσει κάτω.

"Αου," μόρφασε.

Αμέσως πιάνοντας τη ξανά, την ακούμπησε στον πάγκο. Περνώντας τα χέρια του από τα πόδια της, έσκυψε ελαφρώς για να κοιτάξει τον αστράγαλο της.

"Αμ," έβηξε, δαγκώνοντας το χείλος της. "Τι κά- αου!" Κοιτώντας κάτω για τον δει να ακουμπάει τον αστράγαλο της, κράτησε την ανάσα της. "αυτό πόνεσε."

"Στραμπούληξες τον αστράγαλο σου."

"Τέλεια," γέλασε, "γιατί αυτή η μέρα δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη."

"Αλλά," τόνισε, " θα πρέπει να είσαι εντάξει. Δεν φαίνεται πολύ άσχημα, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να του βάλεις πάγο για λίγο και να μην το πατάς και έτσι θα μπορέσεις να περπατήσεις στην εκκλησία."

You've reached the end of published parts.

⏰ Τελευταία ενημέρωση: Apr 23, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Danger's Back 2(Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα