Chapter 7: Νόμιζα ότι με μισούσες;

661 84 8
                                    

Μπαίνοντας στο σπίτι, ο Justin έκλεισε την πόρτα πίσω του πριν πετάξει τα κλειδιά του κάπου και περάσει τα χέρια του από τα μαλλιά του. Ήταν αναστατωμένος, θυμωνένος και ανάπνεε λίγο πολύ βαριά μοιάζοντας σαν να ήταν έτοιμος να εκραγεί ανα πάσα στιγμή.

Με τα δάχτυλά του να πάλλονται, χρειαζόταν να μετριάσει κάπως τον θυμό του. Πιάνοντας ένα ποτήρι που βρισκόταν κοντά του, το πέταξε στην άλλη άκρη του δωματίου, ο ήχος που έκανε όταν έσπασε έμοιαζε με την ετοιμόρροπη καρδιά του.

"Όπα, τι συμβαίνει εδώ;" Είπε ο Bruce, τα μάτια του μεγάλα με ανησυχία καθώς έσπευσε στο δωμάτιο, κοιτώντας γύρω του για να δει αν ήταν εκεί κάποιος άλλος, ο John κοντά του.

O Justin γέλασε, τόσο δυνατά, που σχηματίστηκαν δάκρυα στα μάτια του. Το πρόσωπό του ήταν κόκκινο, τα μάγουλά του αναψοκοκκινισμένα. Το κεφάλι του να ζαλίζεται με τις σκέψεις να τρέχουν ένα μίλι το λεπτό.

Τον κοίταξαν όλοι, ανήσυχοι. Γνώριζαν.

Αφού ηρέμησε αρκετά, εξέτεινε τα δάχτυλα του, εισπνέοντας βαθιά από τη μύτη του. "Δεν είναι εδώ αν ανησυχείτε γι'αυτό," έριξε τα χέρια του στη μέση του.

"Τι συνέβη;"

"Τι νομίζεις;" ο Justin εξέπνευσε κοφτά προς το ταβάνι πριν τον πλησιάσει σε απόσταση μίας ίντσας. "Μην ξανακάνεις κάτι τέτοιο, καταλαβαίνεις;"

"Justin-"

"Μετά το γάμο, μην περιμένεις να την αφήσω να έρθει σε αυτό το σπίτι ξανά."

"Τι συνέβη;" επανέλαβαν ταυτόχρονα, γνωρίζοντας πως κάτι θα έπρεπε να είχε συμβεί για να τον κάνει να συμπεριφέρεται έτσι.

"Είμαστε καλύτερα χώρια," ολοκλήρωσε με ένα βασικό ανασήκωμα του ώμου του, "δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω." Προσπερνώντας τους, ο Justin ανέβηκε τη σκάλα με προορισμό το δωμάτιο του.

Όταν πήγε να τον ακολουθήσει, ο John σταμάτησε τον Bruce εκεί που ήταν με το χέρι του, "απλά άστον." Αναστενάζοντας, γύρισε για να δει τον κολλητό του να εξαφανίζετε, επαναλαμβάζοντας, "απλά άστον."

"Έι φίλε, είσαι καλά;"

Ο Marco περίμενε μία απάντηση καθώς χτύπησε την πόρτα, αλλά όταν δεν την πήρε, μπήκε μέσα έτσι και αλλιώς.

"Είμαι καλά."

"Ω, τώρα θες να μου απαντήσεις," χλεύασε παιχνιδιάρικα, αλλά όταν είδε πως ο Justin δεν αντέδρασε, σταμάτησε. Αφού καθάρισε τον λαιμό του, έβαλε τα χέρια του στις τσέπες του, "θες να μιλήσεις γι'αυτό;"

Danger's Back 2(Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα