Chapter 2: Γίνεσαι πολύ θαρραλέος.

1K 90 14
                                    

Είχαν περάσει μήνες από τότε που ο Justin είχε να πει λέξη για την Kelsey, τη σχέση τους, ή ακόμα για ένα μέρος της λογικής του-κάτι που δεν ήταν ακόμα εκεί. Είχε επαναφερθεί στη ζωή, αλλά ο κύριος παράγοντας στην υγεία του δεν είχε δοκιμαστεί ακόμα.

Δεν πίστευε πως χρειαζόταν να αναζητήσει συμβουλές από ειδικό επειδή ένιωθε πως κανένας δεν μπορούσε να καταλάβει το σκοτάδι που ζούσε μέσα του. Κάτι τόσο επικίνδυνο που δεν θα μπορούσε ποτέ να δαμαστεί.

"Λοιπόν τι έχασα?"

Σταματώντας στη μέση της πρότασής του, ο Bruce σηκώθηκε από τον καναπέ. "Τι στο διάολο κάνεις εδώ?"

"Έβγαλα τον εαυτό μου από τη λίστα. Έλα τώρα Bruce, είμαι μεγάλο αγόρι. Δεν χρειάζομαι μπαμπάκα για να με βοηθήσει."

"Δεν είναι ασφαλές για σένα."

"Όχι, αυτό που δεν είναι ασφαλές είναι να καθόμαστε και να περιμένουμε ενώ οι Ελεύθεροι Σκοπευτές έρχονται και παίρνουν την ηγεμονία σε όλα. Θέλω να τους κάνω να υποφέρουν."

"Κανένας δεν σου είπε να τα παρατήσεις όλα," μία φωνή ακούστηκε κάνοντας τους όλους να σωπάσουν.

Βγάζοντας το τζάκετ του, το έριξε στην καρέκλα μπροστά του πριν πιάσει το πίσω μέρος της. "Νόμιζα πως έκανα το σωστό για μας."

"Όχι, έκανες το σωστό για σένα. Όχι για μας."

"Γίνεσαι πολύ γαμημένα θαρραλέος," γρύλισε, κάνοντας ένα βήμα μπροστά για να τον σταματήσουν.

"Αρκετά." ο Bruce σήκωσε τα χέρια του, γυρνώντας την προσοχή του στον Justin. "Δεν είσαι σε θέση να πηγαίνεις και να σκοτώνεις ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή είσαι θυμωμένος."

"Είμαι παραπάνω από γαμημένα θυμωμένος. Θέλω να σπάσω τους λαιμούς τους και να τους ξεσκίσω από άκρο σε άκρο. Θέλω να τους ταΐσω σε μια αγέλη λύκων και να τους δω να τους τρώνε ζωντανούς. Θέλω να το βιντεοσκοπήσω ώστε να μπορώ να ξαναζήσω τη στιγμή των θανάτων αυτών των μπάσταρδων."

"Justin-"

"Bruce, αυτός δεν είναι ο δεκαεξάχρονος εαυτός μου που ζητάει να πάρουμε εκδίκηση σε μερικούς αλήτες. Αυτός είμαι εγώ και ζητάω να καταστρέψω τους ανθρώπους που βοήθησαν στο να με καταστρέψουν. Είναι ένα πράγμα το να με αγγίξουν, την ομάδα και το έδαφός μου. Είναι άλλο όταν αγγίζουν εκείνη. Θέλω να τους κάνω να πληρώσουν. Αυτό δεν θα είναι επανάληψη αυτού που είχε γίνει πριν τρία χρόνια. Θα τους καταστρέψουμε και θα το κάνουμε με τη βοήθειά τους."

Danger's Back 2(Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα