Menší noční výlet

19 3 3
                                    

Pustila jsem Luka dovnitř a přemýšlela, co dál. Spát se mi už nechtělo. Celá rodina ještě spala. Napadl mě dost blbý nápad. Co takhle jít ven? Napíšu na lístek, že jsem do školy vyrazila dřív. Rodiče to pochopí. Aktovku mám dnes lehkou. Mohla bych se stavit pro holky. Potichu jsem šla nahoru. Převlíkla jsem se, vzala jsem si žvýkačku a snídani se zabalila s sebou. Napsala jsem lísteček a vyrazila ven. Prvně jsem si to namířila k Sofii, protože bydlí blíž. Sofie bydlí v řadovém domku a její pokoj je nahoře. Běžela jsem k ní. Trochu jsem se bála. Konečně jsem stála před jejím domem. Vzala jsem do ruky kamínek a hodila jí ho do okna. Zanedlouho se Sofča objevila v okně. Tvářila se překvapeně. Ukázala jsem jí rukou, že mám jít dolů a vzít si aktovku. Pochopila a za pět minut se objevila ve dveřích.
Řekla jsem jí, že jsem se probudila a spát se mi už nechtělo. Zasmála se a víc otázek už neměla. Šli jsme pro Sašu. Ta bydlí v obrovské vile. Do jejího okna by jsem nedohodila. Zavolala jsem jí a řekla to co Sofi. Pochopila to a zanedlouho už u nás byla. Ano bylo to zvláštní procházet se kolem páté ráno opuštěným městem. Nám to ale nevadilo.


Mockrát vám děkuju ❤❤❤ Jste prostě úžasní !!! Tolik hlasů, pěkných komentářů... A hlavně jsme se umístili na 164. místě v kategorii fantasy. Ještě včera to bylo 352. místo. Ten posun je neuvěřitelný. A za to vděčím vám. Ještě jednou děkuji a za odměnu tady máte další kapitolu. Zatím bye 😻👋

Little DifferentWhere stories live. Discover now