-2-

22 4 0
                                    

KAI

"Potřebuju to do zítra, je ti to jasný?" rozčiloval jsem se "Ať je po tvým" vypl jsem a dal jsem si zpátky telefon do naprsní kapsy u saka. Musel jsem ještě zajet k otci to oznámit "Ryane!" volal jsem na svého bodyguarda,kamaráda který mi byl věrnější než můj vlastní otec. Otevřel dveře "Co potřebuješ" ,"Příprav auto"-"A kam pojedeme" ptal se zajímavě neměl jsem náladu "Neptej se a běž ho připravit"  kývl a odešel. Vstal jsem ze židle a zamknul jsem si kancelář, šel jsem po schodech na horu a šel do mojí obrovsky skříně , otevřel jsem ji a převlékl se. Po té jsem šel dolů k mému baru vzal si Whisky a napil se , "Kaii můžeme jít už je připravený auto" řekl Ryan , položil jsem flašku došel jsem k autu otevřel dveře sedl si Ryan nastoupil "Kam to bude?" zeptal se "K tátovi do společnosti" nastartoval , vyjeli jsme vzal jsem telefon a začal volat matce "Dneska to nestihnu mami... Promiň"-" Dobře synků dávej na sebe pozor" vypl jsem, dneska jsem měl večeřet s mojí rodinou - Otec Alex - Matka Alesiie - 2.Bratry| Nejstarší - Dominic Nejmladší - Kristian. Vratil jsem zpátky telefon a pak už jenom čekal až tam budeme. Za nedlouho jsme byli u otcovo společnosti Ryan zaparkoval vystoupil jsem, upravil jsem si sako mávl jsem ať počká u auta, vešel jsem do vnitř šel výtahem Do šestýho patra. "Je tam otec?" zeptal jsem se táti sekretářky Elen "Jistě" zaťukal jsem vešel jsem dovnitř měl na stole hodně papíru , a zrovna chtěl někomu volat, položil telefon na stůl "Kaii" řekl radostně "Pojď sedni si" ukázal na křeslo, sedl jsem si "Přišel jsem protože jsem to domluvil na zítra" zapálil si doutník "To je dobře synku , čím dřív tím lip - a co se stalo s tím druhým?" dodal "Nechal jsem ho zastřelit, prozradil by nás" kývl že chápe, "Už jsem se rozhodl" řekl sebevědomě a potahl si, čekal jsem po chvíly "Rozmýšlel jsem a převezmeš ty mojí společnost vše co mám dám tobě... vše bude tvoje vím že se o to dobře postaráš" pokačoval, zasekl jsem se "A-ale je tady i Dominic a on je nejstarší" kroutil hlavou ze strany na stranu že ne, "On ? Však si neumí  ani najít ženu,nechci aby nám naše společnost zkrachovala." souhlasil jsem "Jak chceš Kaii mužu počkat ještě dva roky na Kristiana" chvíly jsem přemýšlel "To ne, ale překvapilo mě to myslel jsem že to dáš Dominicovi" překvapeně jsem na něj kouk "Dobře tedy, příští týden buď připravený" stoupl jsem si upravil si sako "Neboj tati já se o to postarám" kývl ... šel jsem směrem ke dveřím koukl jsem se ještě na otce začal tam dělat s tou kupou papírů "Zítra ti zavolam" řekl otec pousmál jsem se , vyšel jsem ze dveří šel k výtahu vyšel jsem z budovy. Nasedl jsem do auta "Jedeme" Ryan nastartoval jeli jsme ke mě do vily.

-Ráno-

Csss-Csss "Ani spát mě nenechají !" řekl jsem naštvaně, měl jsem rozmazaný oči neviděl jsem kdo to byl "U telefonu Watkinson"-"Už jsem na cestě kolem třetí mě čekej" byl jsem v polo spánku, "J-oo j-oo budu ... to taky musím." vypl jsem, podivál jsem se do telefonu bylo deset hodin "Mám ještě čas" řekl jsem unaveně tak jsem si ještě na chvíly zdřímnul. Vstal jsem "A joo vlastně " rychle jsem vstal vzpomněl jsem si , mám jít pro to nové zboží , namířil si to do koupelny vykoupal jsem se oblékl se a šel do kuchyně sedl jsem si ke stolu, "Jako vždy" pousmál jsem se na stole byla připravená snídaně i oběd, už jako malý jsem nikdy nestihl snídani  ,dojedl jsem podíval jsem se na hodiny byla jedna hodina odpoledne stoupl jsem si a namířil si to ven před vilu "Kevine a Georgi" ukazal jsem na moje další bodyguardy mávl jsem rukou na příkaz aby šli ke mě "Vy dva pojedete semnou " kývli na souhlas "Ryane"  za křičel jsem na něj, vyšel z baráku došel ke mě "Jsem tu" - "Vem si to bílý auto,a přines moje dneska pojedu sám" kývl. Do toho mi volal otec "Kaii, až to převezmeš přijď ke mě budu tě čekat" vypl jsem - přivezl mi auto nasedli jsme "Jeďte za mnou" nastartoval jsem auto a společně jsme vyjeli. Po nějaký době jsme dojeli na místo a čekaly vystoupil jsem z auta vzal jsem si krabičku cigaret jednu vytáhl a zapálil, furt jsem sledoval hodiny. O nedlouho bylo tři hodiny odpoledne, zdálky jsem viděl jedoucí auto který se zbližoval, zastavil u nás "Říkal jsem ve tři" zasmál se "Nemám čas na blbosti" řekl jsem otraveně "Kde to máš" šel ke kufru otevřel ho "Tady" řekl , mávl jsem mým chlapum aby to vzaly a daly do auta, "Jestli tam bude chybět jenom troška t-" chtěl jsem to do říct "Vím , musím jít" nastoupil do auta "Tak se měj" měl úsměv na rtech a odjel, nasedli jsme do aut a jely přímo k otci.

"Tady chybí ještě čtyři kila!!" řval otec když to vážil, stoupl si ze židle "C-coože !?" udělal jsem to samé stoupl jsem si ze židle a podíval jsem se na to "Ten hajzl , a co teď!?" zeptal jsem se otce "Coo jinýho, musí to vrátit nebo ho zastřelíš!" vypadal jako kdyby měl každou chvíli vybuchnout, šel jsem ven k autu začal jsem volat "Thomasi, potřebuji pomoc ...

To be Continued ...

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Mar 22, 2018 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Cheated By MafiaKde žijí příběhy. Začni objevovat