Ceva ciudat

23 0 0
                                    

După ce Jason se făcu-se comod în ditai vila și foarte scumpă.
  - Jason atât timp cât stai aici, trebuie să iei mașina și faci câte-o tură prin cartier. Sunt câțiva care nu au voie în cartier. Toți sunt îmbrăcați în verde.
  -  Ok. Și dacă-i văd ce fac?
  -  Vii cu viteză la mine și-mi spui mine și eu îi prăjesc!

Când Alhzar a spus că vrea să-i prăjească, gândiți-vă că el chiar vrea să facă asta. Este chimist super calificat. Nimeni nu e mai bun ca el la chimie. Acesta se ocupă de întrețirea marijuanei. Cea ce înseamnă că adaugă super multe căcaturi să crească mai repede și în cantitate mare. Apoi urmează fază când adaugă alte căcaturi ca să o facă cât mai pură.

Alhzar era cel mai vânat de prin lume. Pentru că producătorii de marijuana, vor să-l facă să lucreze pentru ei. Acesta își pue bazele pe producția celor din Columbia, deoarece aici este mediul cel mai optim pentru a crește planta.

Jason făcu-se un tur, în jurul cartierului și văzu-se și fermele de drog. Aici fermele au mii de hecatare și nicio plantă nu este pierdută din cauza numărului uriaș de oameni care chiar pun suflet în această producție și practic pentru asta trăiesc. Pare ciudat, nu? Ei bine, nu este absolut deloc pentru că venitul lor din toată afacerea asta, este gigantic. Acesta variază în jurul lui 95.000. Vi se pare mult? Ei bine nu e absolut deloc în raport cu venitul căpeteniilor acestei afaceri, pentru că venitul este de miliarde anul. De exemplu până în ziua de astăzi, fiind primăvară, de la începutul anului aceștia au făcut deja 1.11 miliarde de dolari. Cei care lucrează fizic cu planta sunt în jur de 60.000 de oameni, plus exportatorii adică polițiști.

Jason urca-se în mașină și da-se o raită prin cartier. Nu știu dacă v-am descris eu ca să înțeleagă tot poporul, dar acest „cartier”, este un gigant scris cu majuscule, deoarece este exact un oraș, dar culmea se numește cartier.

      Jason se urca-se, afară a început o furtună cu ploaie. Acesta nu prefera să stea în casă, ci a preferat mai degrabă să se plimbe prin cartier. Acesta intrase prin tot felul de străduțe mici, altele mai mari până când ajunseseră într-o zonă ceva mai prostă a cartierului. În sensul că, oamenii erau din ce în ce mai puțin pe străzi, iar pe cei care-i vedeai umblau numai și numai în găști și brigăzi.

     Jason nu băgase de seamă, așa că a preferat să dea muzica pe mute și să se concentreze la drum. Ceasul se făcu-se deja ora 9 jumătate, și afară era beznă. Acesta aprinse farurile și i-a cam trecut faza de concentrație asupra drumului, și se uita într-una la picăturile de pe parbriz, cum curgeau pe el.

      În ciuda ploii, oamenii tot erau pe afară, chiar dacă erau fleașcă, chiar dacă era ploaie cu tunete și fulgere, aceștia tot afară erau. Treaba a început să se schimbe, când Jason nu mai băga-se înseamnă GPS-ul și din cartierul super luxos, s-a transformat în cartierul super spurcat și sărac. Mașinile deveneau din ce în ce mai rare, iar cele care le vedeai erau janghine sau alte minuni.

      Acesta își văzu-se de treabă, el, dar restul oamenilor nu făcu-se la fel. Când Jason mergea în mașina lui, când deodată în fața mașinii lui era un tip. Vârsta lui, este estimată la vreo 24 de ani, tânăr, purta blugi largi, adidași, un hanorac negru și un fes tot negru. Jason opri-se mașina și claxonase. Tipul, tot nu s-a dat din fața lui Jason.

    Tipul se uita-se exact la Jason. Nu trecu-se absolut nici o secundă în care să-l scape din ochi. Efectiv privirea lui era setată pe Jason. Acesta se speria-se și-și luase arma de pe scaunul pasagerului din dreapta și o ținu-se strâns, foarte strâns. Prinse un sentiment de frică, așa că deschise geamul chiar dacă era speriat maxim.

  - Prietene?! Te ajut cu ceva?

Acela nu răspunse, parcă nici nu-l auzise. Așa că Jason a mai strigat odată. Dar nici atunci nu a răspuns. Jason și-a prins tupeu, așa că întoarse mașina rapid și cu furie și accelera-se spre locul de unde a venit. Acum toată lumea care mai era pe stradă se uita la mașina lui. De fapt, nu la mașina lui ci la el.

Jason ajuns la vila de unde porni-se această... chestiune, a văzut că garajul nu se deschidea. Chiar dacă telecomenzii garajului i-a fost schibate adineauri bateriile. Jason, era într-o situație cam de paranoie. „Ceva ciudat se întâmplă!” zise Jason cu voce tare.

    A hotărât să rămână în mașina cu ușile încuiate și să claxoneze, poate, poate cineva îi va da drumul. Nu s-a întâmplat asta. Nimeni nu deschise ușile, Jason nici nu a mai stat pe gânduri și a plecat la casa sa cumpărată de Timmy. Casa ieftină.

      Acesta văzu-se casa, era ok, dar nu era asta important. Jason se da-se jos cu cheile, portofelul și pistolul pregătit. Încuia-se mașina, și intrase în casă. Exact cum intrai, te trezești în bucătărie. Din această cameră, era un coridor scurt care avea 4 uși pe deoparte și de alta, iar în capăt era baia.

      Acele uși duceau spre: camera de oaspeți, dormitor, camera de office (biroul) și camera de citit, unde era o bibliotecă imensă.

   ..Jason se du-se direct spre dormitor, unde își da-se jos blugii, pantofii și jacheta care era destul de groasă pentru clima de afară. Acesta se asigura-se că toate geamurile sunt închise, chiar baricada-te și ușa de la intrare în casă, trebuia să fie închisă de 4 ori (de două ori de sus, și de 2 ori de jos).

   Apoi i se făcu-se foame. Acesta se du-se spre frigider unde-l aștepta o surpriză neplăcută. Mâncare stricată. Acesta lăsa-se totul așa cum găsiră și se duse direct în pat unde adormise buștean.

    Dis-de-dimineață, Jason se trezi-se. Și-a luat cu tot ce a venit, și s-a dus la un magazin de electrocasnice de unde-și luase un frigider nou, haine noi, lenjerie pentru pat, mâncare, aragaz, televizor cu playstation, jocuri video, laptop, pijamale, papuci, șosete, haine etc. Plătise un tip cu un camion să i le ducă acasă, unde să i le lase în bucătărie. Între timp, Jason luase mașina și se duse la vila lui Alhzar de unde și-a luat valiza cu care venise și restul lucrurilor pe care le-a lăsat acolo.

      După aia se-ntoarse la casa lui unde-și montase aragazul, frigiderul, televizorul și toate chestiile. Din tot ce-și cumpăra-se, biroul îi plăcea cel mai mult. Era un birou foarte mare, cu lemn de bună calitate care nu a fost chiar așa ieftin.

      Știa că nu prea mai are bani, așa că se du-se să-și caute un job. Dorea să fie barman, dar voia și ceva bani. Așa că s-a căcat pe toate joburile astea mici și se angajase la o firmă de tranzacții bancare. Acolo acesta trebuia să programeze un alt engine al aplicației de pe telefonul, care să fie mult mai rapid și cu un aspect mult mai tare și cel mai important și unde Jason era foarte bun: să optimizeze aplicația.

Salariul era pe placul lui,era de 700 de dolari/lună.

Jasonजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें