2

136 7 4
                                    

Mi-a luat o ora să strâng toate hârtiile alea , bine , ar fii ajutat dacă as fii avut și eu ordine în casă
Ziua următoare am ajuns mai devreme la cursuri iar blondinul recunoscător mă așteptat cu o cafea , dacă continua așa poate il învăț să se apere singur . Bine, poate că nu e o idee strălucită sa incerc sa ispitesc un tocilar la violență dar inca un păcat pe lista mea fastuos de mare va fi insesizabil , sper :
-Hei Blondi , mersi de cafea !
-Eu ar trebui să îți mulțumesc .
-Neee , nu-ți bate capul , deci carei treaba cu tipul ăla , ce are cu tine .
-E iubitul sorămi , și pur și simplu nu mă suferă ,de fiecare data când intru în clasa găsește ceva .
-Idiot , stai calm , acum intri cu mine .
Sper că idiotul de Kai să facă vreo mișcare greșită că sa pot sa il stric în bătaie pe loc . Iau mersul de diva periculoasa și il trag pe Caleb după mine . Îl împing primul pe ușă și aștept să văd ce zice idiotul :
-Patru ochii , ai ajuns , cu cât a platito taica-tu pe femeia mea sa îți fie bona ?
Femeia lui , haaa , cred că glumește , îi mai lipsesc vreo 2 lucruri că sa fiu "femeia lui " .
Intru in clasa și mă pozitionez in fata blondului și in dreptul lui Kai care stătea în băncile noastre cu o blonda spălăcită :
-Ma scuzați de intervenție dar poți te rog frumos sa marși din banca mea .
-Papusa, asta e școală mea.
-Te crezi la liceu băiețași , dai drumul de aici înainte să te ranesti .
- Tu cine dracu te crezi ? Ești doar curva lui plătită ?
Mă enervează deja ,il prind de guler și mă apropii de el la doar câțiva centimetri . Am învățat să intimidez lumea de aproape :
-Ai trei secunde sa îți iei curva și să pleci sau o să mă asigur că îi fac o aerisire creierului asta suprasolicitat .
Spun și îi ating fruntea cu degetul arătător . Nu durează nici trei secunde că idioți pleacă , deci nu m-am imuiat , sper :
-Cum ai făcut asta ?
-Doar l-am intimidat , tipul e un laș ,nu a fost prea complicat , deci diseară e o petrecere la nus ce frăție , vii?
Sper că tocilarul sa vina , pare de treabă , poate îi găsesc vreo țipă !
-Sa mă fac de râs , nici gând !
-Daca vii cu mine nu te faci de râs .
--Paiiii....nus ce sa zic !
-O sa vii ! Și îi ficsez din priviri .
Logic că blondinul accepta și eu mă îndrept spre cursul meu .
Drumul spre casa a fost destul de liber . Ajung în fața casei și sper ca "prieteni" mei care au lăsat mizerie să nu fii repetat procedeul . Casa era curată , slava cerului .
Seara vine rapid și eu mă îmbrac rapid și plec spre petrecerea. Blondul a decis sa vina singur pentru că citez " Nu cred că te vei aptine de la un pahar și nu vreau să mor " ,bine, poate avea dreptate !
Petrecerea , precum anticipasem a fost de-a dreptul patetică și pe la 3 ,decid să îmi i-au zborul . Caleb părea să se distreze cu niste oamenii care jucau nus ce joc tâmpit.
Urc în mașină mea și plec cu viteză spre casa . Dau radioul la maxim și cânt. Pentru-că sunt o handicapata nu sunt atentă la drum și probabil trec peste vreo sticla și îmi fut roțile , minunat , dea dreptul grozav , cobor din mașină stresata și nervoasa ca dracu . Bun , genial , acum ce tata Lucifer fac ! Nemaipomenit ! Aș putea să aștept sauuuuu sa plec pe jos !
Îmi descalț tocurile și o iau ușor pe strada pustie , înconjurată de pădure sau duar stufarisi , ce pl**** mea o mai fii și asta !
Totul ar fii minunat daca nu mi-ar fii foame , somn , frig și cireașa de pe tort sunt mai mult că sigură că sunt urmărită ! Dap , ai auzit bine , cineva mă urmărește , sau mai mulți . Ok , cum sunt criminal profesionist , nu sunt complet dezarmată și m-aș putea descurca cu cuțitul de vânătoare ascuns sub fusta , neagra , mulată ! Dar vestea proasta e că sunt convinsă că nu sunt urmărită de o singura persoana din două motive :
1 Am văzut trei sau mai multe umbre nu una !
2 Nimeni nu ar fii suficient de idiot încât să trimită o singura persoana după mine !
Plus că am multiii prea mulți dușmani ca sa știu exact cine i-a trimis și de asta depinde cat de puternici și antrenați sunt ! Și prin multi dușmani vreau sa zic că sunt peste 7 miliarde de oameni pe planeta asta și mie nu știu dacă îmi plac 6 . Revenind la faptul că sunt desculță pe una din "scurtaturile" pusti ,spre casa mea , fara arme semnificative și urmărită de 3 persoane care au probabil arme de foc de care oricât de rapid m-aș mișca e aproape imposibil să scap !
Cea mai buna strategie la care m-am gândit pe moment , este elementul surpriza . Mă apropii încet de "pădure" și sar, încercând să nu fiu opservată , în spatele unui copac !
Îmi țin respirația și bătăile inimii la un ritm scăzut , specific urmăririlor , la toată viața mea patetică , eu am fost aia care pândea in întuneric ! Strada era pustie , nu se auzea nici un zgomot , semn că urmaritori s-au prins și ei de figura mea ! Îmi arunc privirea din nou spre pădurea ce se lungea in spatele meu , apoi o întorc la drum ....CE DRACUUU ! Am vedenie sau am inebunit , știu că nu e un moment bun să îmi fac griji pentru sănătatea mea psihică care este clar și fără dubiu , dusă dracu și ireparabilă dar nu mă gândeam că am vedenii !
In mijlocul străzii era un tip destul de înalt , cu un par maroniu închis și o porțiune de material ce îi era strânsă pe jumătate inferioara a feței , o pereche de ochelari ce aduceau cu cei ai unui aviator sau al unui tăietor de iarba , ce preferi , îi acopereau alta porțiune din fața , nasul fiind singura parte vizibila , înafara de osatura frumoasa a feței ! Hainele erau uare cum normale , dar îmi inspirau mult a unul dintre puști aia drogați , nu mă judecăți ! Partea ciudată e că avea un topor prins la brâul părți dreptate a corpului și unul în mâna stângă , făcând cu mana in direcția mea ! Stau și studiez o perioada tipul din stradă , până să realizez ce se întâmplă cu adevărat , era o diversiune , O NENOROCITA DE DIVERSIUNE , și eu am căzut ca o idioata in ea , îi arunc o ultima privire apoi mă întorc la 180 de grade , prea târziu , sunt trântită de copac suficient de tare încât să fac un cucui frumos ! Cel care mă strânge de încheietura stânga avea ciudat de multă forță , și credețimă , știu ce vorbesc ! Îmi închid ușor ochi și reușesc să disting in întuneric ! Observ niște trăsături feminine , negre in întregime , apoi opserv că era o masca alba , pictata, posesorul fiind un bărbat mai înalt cu vreo palma decât mine și bine făcut , îmbrăcat în același stil drogat că prietenul lui de vizavi ! Paru castaniu și rebel ieșea pe lângă masca palidă . Au venit mascați dupa mine , mai am și chef de glume acum !
Incerc sa ridic ușor fusta și sa pun mana pe cuțitul din ștramp dar satenul fu mai rapid și palma cuțitul cu o viteza uimitoare , aruncândul pe jos ! Un alt tip mascat și mai creepy decât restul , ce purta o masca ce îi acoperea întreg capul și o glugă ce dădea în același stil că al celorlalți doi îmi puse o cârpă cu un lichid dulceaga , la dracu , recunosc asta , și eu la-am folosit , sunt patetică ,n-am reușit să mă salvez , ultimul lucru pe care îl văd e cum șatenul mă arunca pe umărul său , apoi ceață .....

Viața unui Proxy ( CreepyPasta F.F)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum