1: cine tot lasa astea in casa mea

199 12 3
                                    

Sunt trezita la minunata ora de 5 de către ceasul meu deșteptător care este un telefon . Cobor nervoasa din pat și mai să pic in cap , n-ar fi prima data .
Cum nu prea funcționez daca nu am răgaz de cel puțin 30 de minute , trebuie să mă trezesc , nu la 7 ,nuuuu, la 5 ..
Cobor scările , sărind câteva trepte și tip că o disperata :
-Iubitule , vin acum să îți dau mâncare ! Adun pisicul negru și pufos de pe canapea și il asez pe masa cu un bol mare de granule eu iau o coaja de pâine și iaurt grecesc, e mare lenea.
Fac un duș și mă îmbrac intr-o rochie neagra cu puțin deasupra genunchiului și strâmtă , una dintre gecile mele de pielea neagra și o pereche de ghete înalte cam de 7 cm.
Parul castaniu spre blond il las pe spate și ochi verzui, auri îi conturez cu un creion negru .
Iau chieile mașini și o tulesc pe ușă, drumul e destul de lung așa că pot asculta muzica liniștită . Când ajung in fata facultăți o iau la fugă, sper sa nu întarzi , iar . Când intru în clasa mai sunt cinci minute . Atunci observ ceva ce îmi umfla draci , idiotul de Kai , care se crede golan cu haita lui iar se leagă de băiatul ăla . E un tocilar cred , e slab , neantrenat , are un par blond deschis și ochi albaștri , este lafel de înalt că mine pe tocuri,  deci la 1.82, asta nu-i da nici un drept sa se lege de el . Mă duc val vârtej și mă poziționeze intre tip și Kai :
-Ce faci , vreau sa stau acolo , și tocilarul asta mă încurcă și acum și tu . Cat tupeu pe el are noroc că nu vreau o scena că altfel îl jucam in picioare :
-Kai , par eu persoana căreia îi pasă că tu vrei un loc la geam sau  mai bine , crezi că îmi e prea frica de tine și haita de pechinezi , spun înfumurată , arătând cu degetul . Și cum eu vreau sa stau aici , voi faceți pași . Spun nervoasa , blondul de lângă își ia cărțile și da sa plece dar îi fac semn să stea jos și îmi arunc geanta lângă el .
Kai este la o distanta prea mica pentru siguranța lui, mi-ar veni foarte ușor să iau un creion din stânga mea și să îi perforez gatul, dar stau cuminte. El da sa zică ceva dar se răzgândește și pleacă urmat de haita , norocul lui. Mă trântesc in bancă și îmi scot caietul :
-Mersi .....Pent....ca mi-ai luat apărarea....
Zice blondul încet și întrerupt :
-E ok , Kai e un idiot!
-Eu sunt Caleb !
Se prezintă blondul , timid.
-Kath , Încântată ! El părea încă speriat , il țin de vorbă vreo 10 minute până vine profesorul , pare o carte deschisa daca îl cunoști mai bine ,e clar un tocilar dar e ok !
Restul cursurilor se desfășurara bine , adică plictisitor . Caleb e chiar simpatic , ne înțelegem bine . Când cursurile se terminară urc in BMW -ul meu , dap am un BMW , cee?, criminali sunt plătiți bine . În drum spre casa îmi sună telefonul :
-Printeso , ce faci ?
-Ce vrei , Petro ?
-O mica favoare , bineînțeles că recompensată !
-Stii că nu mai fac asta !
-O haidee , nici pentru 100.000 €  ?
-Pe cine trebuie să ucid , pe regina ?
-Un om de afaceri rus ....
-Cine ia vândut cu atât capul ?
-Un tip , Slender !
-Ce nume , hahaha , ești sigur că mă va plăti ?
-Foarte !
-Sa făcut ...
-Serios ? Credeam că nu te conving ...
Îți trimit datele , te iubesc ....!
-Sper sa mori .!
Închid telefonul , ce dracu ,atâția bani , e rentabil , odată o mai fac , nu moare nimeni , ba moare cineva , poate mai mulți , neimportant .
Petro e , era , contactul meu , el găsea clienți ,bineînțeles că ia 20% din profit dar sumele erau prea mari să-mi pese . Parchez mașină în garajul casei , e un cartier de periferie , cam periculos , pentru mine nu mie teama dar ar putea sămi fure mașina . Intru in casa și motanul meu negru mă întâmpină , mesajul cu datele omului acela îmi intrară pe telefon, frecventa un club din apropiere , a fost arestat pentru tentativă de viol are 60 de ani și nu e în formă , o să fie foarte ușor .
Mă îndrept spre camera mea sa mă imbrac , adică înarmez , treabă era urgenta . Mă îmbrac intro pereche de pantaloni de piele , pe care mie ușor să leg cureaua mea cu cuțite , pe coapsa , arunc bine cu cuțitele și sunt discrete , o bustiera neagra și un pardesiu ce-mi acoperea hainele , parcă mergeam la ucis vampiri . Tocurile înalte aveau să mă incomodeze , dar mergeam intr-un club . Clubul e aproape așa că merg pe jos , îmi va fi mai simplu să mă pierd în mulțime . Strada era pustie , doar eu și încă cineva , da ,cineva mă urmărește , cred că sunt doi , nu am putut să îi vad . La intrarea clubului de aflau doi pasnici , nu schițată nimic când intrai . Afaceristul era ușor de remarcat , o masa in centru , multe tipe in jur și băutura scumpă .
Mă îndrept spre masa și mă așez lângă el :
-Buna ! Spun pe un ton moale .
-Buna frumoaso ,care e numele tau ?
După cum credeam .....
-Jess , sunt Jess .
Chiar credeați că o sai spun cum mă cheamă .
-Ei bine , Jess , ce ar fi sa mergem în spate .
Woau .....Asta a fost mai simplu decat credeam .
-Sa mergem !
Mă ridic și il trag pe moș după  mine , isim în spate , arunc pardesiul și dau sa il atac . Dar mosul se feri , când sa il nimeresc doua matahala intrară pe ușă , la dracu , cum au auzit , unul dintre ei încearcă să îmi de-a un pumn in tâmplă dar mana mea e mai rapida , infigandui un pumnal in gat , sunt trântită de celălalt  in perete , scrâșnesc din dinți și pun mana pe cuțitul cel mare pe care il azvârl in ochiul adversarului , mă ridic și verific ceasul , trei minute , trei nenorocite de minute . Mosul începe să se trezească așa că îi prind gâtul și îl rup. Mă scutur de praf și dau sa plec , aproape am uitat , scot cuțitul și scrijelesc un" Game on" pe fruntea moșului , acum politia va ști cine a fost . Plec spre casa , noaptea era liniștită. Eu chiar m-am ramolit , 3 minute și o buza spartă , pe dracu , trebuia să îi termin in 30 de secunde și să nu îmi stric coafura . Mă trezesc din gânduri când mă apropii de ușa casei , bac cheia în broască și o răsucesc violent . Motanul meu dormea pe canapea . Ce îmi atrasă atenția fura zecile de hărți împrăștiate , toate aveau desenate un om înalt , fara fata , intr-o pădure . Ce dracu ? Cine a lăsat astea aici ?

Viața unui Proxy ( CreepyPasta F.F)Where stories live. Discover now