15. Bölüm; Çok özür dilerim ..

46.8K 1.9K 44
                                    

-MİRA'NIN AĞZINDAN-

Herşey bir rüya gibiydi.. Şuan onunla sarılarak kayalıkların üzerinde oturup denizi izlıyorduk.. Kokusunu içime çekiyordum. Sanki eroin gibiydi..

Bana birkaç dakika önce aşkını itiraf etti. Bende ona sarıldım ve "Bende sana aşık oldum." dedim. Biranda kendimi kollarının arasında buldum ve beni kayalıkların üzerine oturtmuştu. Şimdi ise sarılarak denizi seyrediyor ve kokularımızı içerlerimize çekiyorduk.. Sarhoştu ve umarım yarın olanları unutmazdı.. Allah kahretsin yaa unutursa.. Neyse kendimi ona teslim ediyorum.. Umarım böyle romantik biranda uyuyakalmam..

-CEYHUN'UN AĞZINDAN-

Uyuyakalmıştı.. Gerçekten uyurken fazlasıyla mahsumdu.. Artık aşkımı ona itiraf etmiştim.. Şuan da  benim yatağımda uyuyor ve partiden kalma kiyafetleri ile.. Ona sarılarak onun o muazzam kokusunu taparcasına içime çektim..

-MİRA'NIN AĞZINDAN-

Sabah kalktığımda dünden kalma kıyafetlerimle uyumuştum. Allah kahretsin demekki dün o romantik anın içine etmiştim.. Hemen yerimden doğruldum. Ceyhun'un kollarındaydım.. Yanağına bir öpücük kondurdum. Gözlerini araladı. Gülümsedi ve sonradan aceleyle yerinden kalktı. Soğuk ve duyguz bakıyordu bana..

"N-ne işin var senin burada!" dedi. Ne diyor bu çocuk!

"Dün neler olduğunu hatırlamıyor musun?"

"Hayır yoksa dün aramızda birşey mi geçti!" dedi. Gerçekten hatırlamıyor mu ?

"Öyle değil! Yani.. şey.. sen dün beni sevdiğini söyledin!" dedim. Gözlerime baktı ve kahkaha attı.

"Yok yaa -hahaha- ben seni -hahaha- seviyormuymuşum -hahaha- Ciddi misin -hahaha- Feci halde sarhoştum herhalde.." dedi. Ne yani sevmiyor muydu beni ?! Allah kahretsin bu konuyu niye açtım ki! Şimdi rezil olmuştum. Sözleri gerçekten canımı yakmıştı.. Ne kadarda aptalım ben yaa!!

"Zaten belliydi sarhoşluktan saçmaladığın!" dedim. Kahkahasına devam etti.

"Ben senin gibi kızlara bakmam bir kere.. Yani güzelsinde.. Anla işte tipim değilsin!" dedi. Gözlerim doldu ağlamamak için kendimi sıktım. Tam gidecekken kolumdan tuttu.

"Dün gece burada nasıl uyuduk bilmiyorum ama birdaha böyle birşey olmasın. Baksana benim bir anlık eğlencelerimi ciddiye alıyorsun. Sakın bu olanları ciddiye alıpta bana aşık olma.. Benim senin gibi kızlarla pek işim olmaz.. Tek gecelik ilişkilere açığım ben.. Hadi şimdi çık odadanda rahat bırak beni.." dedi. Gözümden bir damla yaşı serbest bıraktım. Hemen odanın kapısını çarpıp çıktım.

Hemen kendi odama girdim ve kapımı kilitleyip önüne oturdum. Saatlerce sessizce ağladım. Ne yapmaya çalışıyor bu çocuk.. Tamam sevmese bile sanki biraz fazla ağır konuşmadı mı? Sanırım gerçek yüzünü gösteriyor.. Ya da şaka falan.. Yok yok kâbusta olabilir.. -Kendimi tokatlamaya başladım.- Hayır kâbus falanda değil! Demekki Ceyhun gerçekten yanlış insanmış! Malesef yanlış zaman ve yanlış kişiymiş! Ne yapacağım şimdi? Bu evden mi gitmeliyim. Yoksa katlanmalı mıyım ? Ne yapmalıyım Allahım yardım et!!

Yerden doğrulduğumda hemen elimi yüzümü yıkadım. Tekrardan makyaj yapıp dünden kalma elbisemi çıkartıp dar kot pantolon, mavi gömlek ve kot ceket giydim. Hemen konverslerimi ayağıma geçirip evden çıktım. Bugün dün partinin vermiş olduğu yorgunluk nedeniyle Çağlar, Ceyhun ve tayfası okula gitmeyecekti. Bende gitmemeye karar verdim. Alışverişe çıktım. Evet ben ve alışveriş.. Kulağa hoş gelmesede kafamı dagitabilirdim.

"Ahh tüm kıyafetleri denedim. Hiç bana göre birşey yok.." demem ile gözümün sarı mini elbiseye çarpması bir oldu. Hay Allahım bu tam benlik.. Kesinlikle bunu alıyorum..

Manyak SevgilimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin