11. Bölüm; Kötü Çocuk ..

50.3K 2K 91
                                    

*2 HAFTA SONRA*

-MİRA'NIN AĞZINDAN-

"Hişşştt uyansana uykucu"

"Off bir rahat vermedin bee"

"Kalk hadi kalk bak son defa diyorum."

"Off git başımdan  Ceyhun"

"İyi sen istedin." dedi ve gitti aptal çocuk yaa.

"CEYHUNNNNNN GEBERTCEM SENİİİİİİİİİ !!!"

"O kadar kalk dedim dinleseydin başından aşağı su dökmek zorunda kalmazdım."

"Hala konuşuyor yaaa! Gözüme gözükme Ceyhun!" dediğimde koşarak gitti. Zaten uykumun içine etti. Saate baktığımda Bugün okul var ve ben hâlâ hazır değilim! Allah kahretsin! Ceyhun haklı yani iyiki dökmüş suyu yoksa ben hiç hazırlanamazdım. Onunla yatmamak için resmen okula gidiyorum. Ama eminim böylesi daha iyi olacak. Düşüncelerimden sıyrılıp, hemen kalkıp dolabımı açtım ve kıyafetlerimi ayarladım.

-CEYHUN'UN AĞZINDAN-

"Hadi bee Miraaaaa" diye bağırdım. Ne yapıyorsa hala!

"Tamam geldimmmm" dedi. Arkamı dönmemle ağzımın açık kalması bir oldu. OHAAAAAAA  şu-şu-şuan altında siyah bir tayt üzerinde ise kot tam üzerine oturan bir gömlek var. Yaaa bir insan nasıl bu kadar seksi olabilir anlamıyorum!

"Hadi kahvaltını yapta çıkalım" dedim. Hala onu süzerek..

"Tamam doydum ben." dedi ve yanıma geldi. Ayağındaki siyah platform topuk sayesinde neredeyse boyuma yetişmişti. Kapıyı açtım ve evden çıkıp arbaya bindik. Arabayı çalıştırdım ve birkaç dakikada okula vardık. Arabadan iner inmez tüm kızların gözü üzerimdeydi. Hava hala sıcaktı. Bu yüzden güneş gözlüğümü çıkartıp kızlara göz kırptım. Resmen çığlık atıyorlar yaa. İşte karizma budur.. Bir anda farkettim. Bu erkekler neden benim olduğum yöne doğru dönüp salyalarını akıta  akıta bakıyorlar? Yoksa gay mı la bunlar? Yok lan bana bakmıyorlarmış rahatladım. Ama bi-bi dakika bunlar.. Evet evet Mira'ya bakıyorlar. O ise sadece önüne bakıyor. Yuhhh ama o benden daha çok ilgi çekiyor. Oysaki okulun sahibinin oğlu olan benim!!

Mirayla aynı bölüm ve aynı sınıftaydık. Ama bunu biz seçmedik. Yani Ege, Berke, Emre, Buğra, Rüzgâr, Kaan, Furkan, Can bu salaklar benim çetem gibi birşey bunlarla hepimiz aynı bölümdeyiz çünkü ben o bölümü seçtim diye onlarda seçti. Bölümümüz sinema ve televizyon.. Anlayacağınız bu yakışıklılık boşa gitmeyecek.

İlk gün diye tanışma faslıydı herhalde.. Tenefüs diye birşey yoktu. Bu yüzden hoca'nın sınıftan çıkmasını bekliyorduk. Sınıftan çıktığımda bizim 8 mallarla beraber banklara geçtik. Bir sürü kız yanımıza geldi.. Offfff şimdi eğlenme zamanı ..

-MİRA'NIN AĞZINDAN-

Resmen bahçede boş boş dolanıyorum yaa! Birde şu Ceyhun piçi yok mu birçok kızla beraber oynaşmakta! Yanında ki kızlarla beraber oynaşmalarını izlerken dalmıştım. Aniden kendimi yerde buldum. Bir çocukla -ne çocuğu taş taş- çarpıştığımın farkına vardım. Hemen elimden tutup beni kaldırdı. Aniden kahkaha atmaya başladım. Ceyhun'un inadına!!

"Ayy bir an göremedim seni -hahaha- kusura bakma canım yaa -hahaha- yanlış anlama -hahaha- aptallığıma gülüyorum." dediğimde oda gülmeye başladı ve elini uzattı.

"Ben Çağlar" dedi. Ceyhun şuan gözlerini hiç üzerimizden ayırmıyordu. Elini narince sıktım.

"Bende Mira" dedim. Sonra sözüme devam ettim. "Tanıştığıma memnun oldum. Sanırım dost olacağız. Çok ileri görüşlü birisiyimdir." dedim. Kahkaha attı.

Manyak SevgilimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin