26. Bölüm; Mavi göz..

42.6K 1.5K 160
                                    

Heyy millet sakin, final falan yok. Geçen bölüm gelen yorumlar beni çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim. Bu bölümde o güzel oy ve yorumlarınızı eksik etmeyin.

Bu bölümü @zgeDeirmenci 'ye ithaf ediyorum. Bana verdiği ilhamları için ayrıyeten teşekkür ederim. Hepsini uygulayacağım. Oy ve yorumları ile daima yanımda oldu. Birtanem iyiki varsın.

Bu arada bir arkadaşım bana hemen final yapmamamı fakat finali etkileyici yapmamı söyledi. Evet buraya kadar pek bir sorun yok. Ama kıza nasıl etkileyici olabilirki dedim. Oda finalde ya Mira'yı ya da Ceyhun'u öldür akıllarda kalsın dedi. Tövbest. Lan Zehra (BayanCatlak_) beni öldürür lan. Başımın etini yer ve beni lime lime doğrar. Bende yusuf yusuf olduğu için böyle birşeye cesaret edemiyorum. Bunu niye anlattım ki ben ? Tamam çok konuştum susuyorum :D

Hepinize iyi okumalar manyaklarımm.

-CEYHUN'UN AĞZINDAN-

Depodan çıkar çıkmaz arabaya binmiş ve otele gidip Mira'nın eşyalarını alıp, parayı ödeyip eve gelmiştik. İşin anormali ise Mira yüzüme dahi bakmıyordu. Ya naz yapıyordu ya da depodaki öpücükten sonra utanıyordu. Ikisinden birisi..

İçeri girdiğimizde evde bizim sekizli grup vardı. Emre, Ege, Buğra, Furkan, Berke, Rüzgâr, Can ve Kaan..

"Ne oluyor lan burdaa ?!" dedim. Arkamdan Mira'da gelmişti. Bavulu salonun ortasına bıraktım. Sekizlide bize doğru baktı. Ablam salona girdiğinde elindeki börek tabağını hemen masaya bırakıp bana doğru koştu. Bi an 'tövbe yarabbi!' diye geçirsemde içimden o koşuşun Mira'ya karşı olduğunu öğrenince büyük bir oh çektim.

Bunlar bi güzel sarılıp koklaştılar bende bizim embesillerin yanına gittim. Hepsi masada ki böreklere dalmıştı. Kesinlikle bunları aileleri aç bırakıyordu. Kıtlıktan çıkmışçasına tabağa dalmışlardı. 5 dakikaya kalmadan tabak bitmişti. Zaten pekte yiyeceğim yoktu. Zaten olsada yiyebilecektim sanki!

"Siz niye geldiniz ki şimdi ? Birde hepiniz gelmişsiniz yaa!" dedim. Onları istemediğimi en açık dille anlatmıştım sanırım. Ege hayvanı ağzına ağzına iki böreği tıkıştırırken konuşmaya çalıştı.

"Kanka.. Öhöhöhö!" tabi elinde iki börek birden stoklayıp sonrada hepsini ağzına tıkarsan olacağı budur.

"Yavaş yesene hayvan! Bak boğulacaktın.." dedim. Kendine geldiğinde konuşmaya devam etti.

"Kantinden sonra siz gidince bir daha ortalıkta gözükmediniz. Bizde sizi merak ettik birde eşyalarınızı bırakmaya geldik. Burdan sonra bara gidecektik ama Gizem abla aç mısınız diye sorunca bizde içeri girdik." dedi.

"Siz ne zaman toksunuz ki!" dedim. Ege sırıttı.

"Hiçbir zaman." dedi. Göz devirdim. Birden Rüzgâr araya girdi.

"Lan. Ceyhun. Kanka. Uzun süredir biz hiç bir araya gelemiyorduk. Şimdi gelmişken evde bişeyler yapsak." dedi. 'Lan. Ceyhun. Kanka' nedir yaa!

"İnsan olacaksanız olabilir." dedi. Berke araya girdi.

"Ne evi bee dışarı çıkalım. Hem bir sürü çıtır vardır şimdi ordaaaa.." dedi. Yeminle afrodizyak bile içtim bunun kadar azmadım bee! Çocuk artık sapıklıkta sınır tanımıyor.. Bu defada Can araya girdi.

"Her gece bara gitmekten bıktım. Bence Rüzgâr haklı!" dedi. Sonra Furkan araya girdi.

"O zaman sise çevirmece oynayalım.." resmen anırmıştı hayvan.

"Aa bizde oynayalımmm.." dedi Ezgi. Tabi Furkan'ın anırmasını duymuşlardı.

"Tamam hadi oynayalım.." dedim. Bu sefer ablam araya girdi.

Manyak SevgilimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin