11

9 1 0
                                    

Bens Perspektiv

Jag hör hur Matt stönar Alex namn högt, hur skön hon är. Jag ska precis lämna rummet när Bella kommer in springandes i rummet. Man kan se tydliga spår efter tårar som runnit längs hennes kinder.

"Bella vad har hänt?" Jag försöker tala med en lugn och sansad röst, även fast det ända jag vill är att säga åt Alex och Matt att sluta.

"De..det va..ar när jag och A...al..Alex fikade, helt plötsligt vart hon jättearg och bara sprang därifrån till bilen och åkte utan mig." Bella var en jättekänslig person, vilket kanske inte passar så bra i ett gäng där folk lämnar på två sekunder with out no reason. Även fast det lätt händer så skulle jag aldrig låta någon skada min Bella.

"Vill du att jag ska prata med Alex?"

"Ja....ja tack"

Utan att tänka mig för stormade jag ut ur mitt rum och lämnade en förvånad Bella, in i Matts rum. Jag hade tydligt hört att de höll till i sovrummet, så det  var dit jag gick för att prata med Alex , så korkad som jag är.

Jag möttes av Alex kläder i hallen, men fortsatte ändå in. I sovrummet var det mörk, men jag kunde ändå tydligt urskilja deras kroppar, Alex på Matt.

Utan att tänka mig för rycker jag bort Alex från Matt. Matt skriker till av förvåning.

Alex Perspektiv

Ben stormar in i rummet och rycker bort mig från Matt. Det ser ut som att han precis ska börja säga nått, men han verkar bli tagen av stunden.

Istället för att fråga honom vad han vill drar jag ut honom i korridoren. Jag tänker inte ens på att ta på mig några kläder utan stormar rätt ut.

Ute i korridoren börjar jag kyssa hans otroligt inbjudande läppar. Från den stunden struntar jag i min korkade plan. Nu är jag helt säker på vad jag vill.

Bens perspektiv

Alex kysser mig vilt. Även fast situationen är så extremt konstig så är det den bästa kyssen någonsin. Även fast hon precis haft sex med min bästa vän så kan jag inte undgå att njuta. Jag vet att jag gör fel och att jag har flickvän, men den enda som jag verkligen vill ha just nu är Alex.

När kyssen håller på att avslutas så upptäcker jag att Alex är helt naken. Jag tror att hon upptäcker det samtidigt som mig för helt plötsligt lämnar hennes händer mig och hon försöker täcka sig själv med de. Jag tar av min tröja och ger den till henne. Tillbaka går jag ett tacksamt leende. Jag ler ursäktande och går tillbaka om i mitt rum där Bella väntar.

När jag kommer in ser jag Bella sittandes på en av stolarna i köksdelen. Hennes tårar har torkat, men hon ser fortfarande ledsen ut.

Att det är så lätt att såra denna underbara människa.

-----

Jag ber verkligen om ursäkt för att inte ha publicerat, men jag kommer med den klassiska ursäkten att det vart mycket i skolan och wattpad inte vart högst prioriterat när jag var tvungen att klara ett engelskaprov för att inte få F.

Tyvärr så kommer jag nog inte att publicera så mycket den närmaste tiden då jag har en hel del att göra den närmaste tiden.

//Your Miss Crazy

Hide (PAUSAD)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin