10

10 1 0
                                    

Vi satt inne på ett fik med varsin kaffefylld mugg. På en tallrik framför mig låg en kanelbulle och i Bellas skål låg en fräch sallad.

Vi hade hittat flera olika sportjerseys, shorts och skor. Bella hade faktiskt vart ganska hjälpsam så hon kände till alla de största affärerna som sålde kläder i min stil.

Hela tiden hade Bella pratat om hur trevlig Ben är, hur bra träning gänget har och hur trevligt jag skulle få det i gänget. Jag hade tröttnat på hennes evinerliga tjat för länge sedan.

Hon ska precis börja berätta om hur hennes sommar varit igen när jag får nog. Jag stormar ut från cafét och slår nästan omkull min kopp och stolen när jag sliter åt mig mina kassar. På vägen ut hör jag Bella ropa mitt namn, men jag ignorerar det och skyndar mig ut mot bilen med den töntiga vita puffen i handen.

Halvvägs tillbaka börjar jag fundera på hur jag ska hämnas på Ben för att ha tvingat på mig Bella. Alla mina planer är enkla, ogenomtänkta och fåfänga.

Väl tillbaka parkerar jag Audin på samma plats som jag tog den och skyndar mig in i huset ner till min våning. Jag drar av mig alla kläder och skyndar in i den lilla duschen för att skölja av mig alla Bellas partiklar.

Jag drar på mig att par sexiga string och en matchande bh. Efter som att ingen verkar dömma dig för att se ut som en göra på detta ställe står jag på mig en jersey som slutar precis nedanför rumpan och knäpper upp tre knappar så att man tydligt kan se mina bröst.

Efter att ha fixat mitt hår så smyger jag genom anläggningen i hopp om att June, Aubree, Jack och Elijha ska missa mig. Jag lyckad ta mig osett genom hallen och upp till tredje våningen där jag letar efter dörren med rätt namn. Jag går förbi Bens dörr och hittar rätt dörr brevid.

Jag knackar försiktigt på dörren och hoppas att han är hemma och inte ute på något uppdrag. Jag hinner precis överväga att avbryta det jag håller på med när dörren öppnas och jag blir indragen i rummet. Framför mig ser jag en nästan naken Matt.

"Alex, du vet väll att du inte får vara på våran våning va?" Matt kollar först på mig med en orolig blick, men som byts ut mot en hungrig när han ser vad jag har på mig.

"Åh, förlåt jag visste inte. Om du vill så kan jag gå så att du inte hamnar i trubbel." Jag ler töntigt och sexigt leende mot honom.

"Nej asså Alex det är ingen fara. Jag älskar trubbel." Matt ler sexigt mot mig.

Jag kan tydligt se att Matt har svårt att hålla sig borta från min kropp, så jag rör mig långsamt mot honom.

"Asså du gör bara sådär för att retas med mig. Jag kan inte ha sex med dig. Du är Bens tjej." Jag blir förvånad av det Matt säger. Ben har ju Bella. Men jag blir samtidigt glad. Planen kommer fungera ännu bättre då.

"Okej Matt, men jag hoppas du förstår ditt misstag." Jag rör mig försiktigt mot dörren, men blir stoppad av Matt som trycker upp mig mot dörren. Han börjar knäppa upp de få knapparna på min basebolljersey som återstår och vi rör oss långsamt mot sovrumsdelen som ligger ännu närmare Bens rum. Det enda som skulle kunna gå fel nu är att Ben inte är hemma.

-----

Ojsan, lite dirty i detta kapitel, men hoppas att ingen vart skadad av det.

Hide (PAUSAD)Where stories live. Discover now