4

21 1 0
                                    

Jag smög runt bilen så tyst som möjligt och lutade huvudet så jag kunde se vad som hände.

På andra sidan möttes jag av en brutal fajt mellan Elijha och en annan kille som såg ut att vara runt 20. Som tur var så var det inte Elijhas näsben som krossats utan en kille som satt på en lastpall ungefär fem meter bort och höll sin tröja mot näsan för att stoppa blödningen.

Jag sprang fram mot fajten för att stoppa den innan Elijha skulle komma till skada även fast Elijha var den som slogs bäst av alla jag känner.

Jag slänger mig emellan dem samtidigt som killen på lastpallen skriker.

"Eyy! Ben akta lilltjejen."

Jag tänker så mycket på den sekunden det tar för mig att träffa marken, att jag nästan glömmer bort att jag håller på att störta mot marken, men väcks ur mina tankar när min axel träffar den grusiga planen som vi stannar på.

Jag är snabbt på fötter igen, redo att försvara mig, men ingen av killarna verkar vara imtreserade av att attackera oss igen.

Efter att ha stått och samlat mig, i något som kändes som flera timmar men antagligen bara var en minut, börjar det kännas väldigt stelt, så jag bestämmer mig för att ta till orda.

"Hej, jag är Alexis, men kalla mig Alex om du inte vill ha en käftsmäll. Killen ni försökte klå upp precis är Elijha, och även min brosa. Jag vet att ni är med i "Bostons Brothers and Sisters", och ja, era tatueringar är så tydliga."

"Okej Alex. Jag är Benjamin, men du kallar mig Ben om du inte vill bli kallad Alexis." Killen som jag knuffade omkull vinkar med handen.

"Och jag är Matthew, men Matt funkar också. Och för din information så vet jag att det sitter tre barn i bilen, var av ett vinkar mot mig just nu, och jag mer än gärna vill veta varför du har med dig dem, då jag även hört talas om att du och Elijha vill gå med i vårt gäng. Och som du säkert kan gissa kommer ungarna bara vara ivägen." Killen som satt på lastpallen kommer gåendes mot oss, med sin tröja som nu är mer röd än svart vid  det här laget.

"Asså jag vet att de inte det mycket ut för världen, men de är faktiskt ganska duktiga." Elijha låter ganska sur när han säger det, så för att han ska få tid att lugna ner sig så säger jag åt honom att han ska gå och hämta June, Aubree och Jack.

Undertiden som Elijha går och hämtar barnen bestämmer jag mig för att försöka övertyga  med Ben och Matt.

-----

Ett fjärde kapitel såhär på lördagen, även fast jag publicerar varrannan dag.

Komentera och rösta jättegärna.

//Miss Crazy

Hide (PAUSAD)Where stories live. Discover now