2

16 1 0
                                    

Jag sitter på den stora dubbelsängen på hotellrummet i Detroit. Jag hade tagit ett pass från någon tjej på flygplatsen som liknade mig och jag fick låtsas att June, Aubree och Jack var mina barn då de tydligen inte var tillräckligt gamla för att flyga utan målsmans tillstånd. Jag vet inte riktigt hur kontrollanten gick på att vi var familj då vi ser helt olika ut.

Vi hade bestämt att jag, June och Aubree skulle sova i samma rum, så Elijha fick dela rum med Jack.

Jag satt och pratade i telefon med Scarlett när det knackade på dörren.
Elijha kommer in med Aubree i famnen.

"Asså dessa ungar är hopplösa att jobba. Aubree frågade precis om hon fick låna pistolen som en av vakterna hade i bältet. Då frågade vakten om hon visste hur hon skulle hantera den på skoj varpå hon svarar att hennes kusin Haily lärt henne hur man skjuter fåglar."

"Men asså Elijha lugna ner dig. Hon är ett barn. Ingen kommer tro på henne om hon säger nått om hur det såg ut för vi bodde förut eller vad vi håller på med. Du var desseutom precis likadan, vill berätta om hur speciell din familj är och hur duktig du var på att slåss." Jag lägger på samtalet med Scarlett och vänder min uppmärksamhet mot Aubree som börjat dra i trådarna på mina slitna mörkblåa jeans. Jag lyfter upp henne i en kram istället så att jag kan fortsätta lyssna på Elijha.

"Men Alex vad håller vi egentligen på med nu när vi inte längre får uppdrag från vårt gäng och så."

"Vi får väl ta oss in i ett nytt gäng. På nått sätt måste vi också få med oss ungarna. Jag vet ärligt talat inte hur vi ska lyckas. De har ju inte direkt några specialförmågor som någon skulle ha användning av." Jag kollar ner på Aubree som leker med mitt hår och suckar.

"Alex. Jag saknar mamma och pappa. Jag vill åka hem igen. Kan vi inte göra det. Snäääälla."

"Tyvärr är det inte så lätt."

-----

Nämen då var andra kapitlet publicerat.

I början kommer jag nog att publicera varannan dag men jag kanske trappar ner till en gång i veckan.

Hide (PAUSAD)Where stories live. Discover now