Mágia

76 24 10
                                    

Vážne som nevedela čo sa skrýva pod pojmom "prebudenie mágie", ale nečakala som toto.

Z obidvoch rúk mi vyleteli čiernobiele lúče svetla a potom som vzlietla. Áno, normálne som sa vznášala vo vzduchu, keď v tom okolo mňa začali poletovať čierne a biele svetielka.
Tie svetielka do mňa vleteli, bolo to akoby sa do mňa zabodlo tisíc ihiel do každého milimetra môjho tela. Fakt to bolelo. Prestala som sa vznášať a spadla som na zem ako vrece zemiakov. A potom som počula už len vzdialené hlasy a uvítala som čiernotu.

Zobudila som sa s príšernou bolesťou  celého tela. Keď som otvorila oči uvidela som Izu a Rebeku ako sedia vedľa mňa na stoličkách. Nevnímala som bolesť a posadila som sa. ,,Čo sa stalo?" spýtala som sa zmätene.
,,Po tom všetkom čo sa tam stalo si proste odpadla." odpovie mi Iza.,,No a ešte dačo by si mala vedieť" povie z neistým pohľadom a podáva mi zrkadlo. Nechápem načo mi ho dáva ale zoberiem si ho a pozriem sa doň. Asi dostanem infarkt. ,,Bože čo to mám z vlasmi?" skríknem a prikryjem si rukou ústa od zdesenia. Mám čierno-biele vlasy a fakt  si nespomínam že by som bola u kaderníčky. Chcem sa spýtať čo sa to sakra stalo ale nestihnem to lebo sa prudko rozrazia dvere a tam stojí Selena. Je zadýchaná akoby sa práve vrátila z maratónu. ,,Musíme odísť, hneď, tým že sa ti tu prebudila mágia si zanechala stopu  ktorá upozorní zlú kráľovnú ktorá sem niekoho pošle aby ťa zabil." vyhŕkne Selena na jeden nádych. ,,Aspoň do hodiny musíme byť preč. Zober si všetko čo potrebuješ a príď dole. Keď si pohneš možno si stihneš odbaliť aj darčeky." žmurkne na mňa a odíde. A potom si uvedomíme že Iza ani Rebeka nič nevedia. ,,Fuuu." vyjde zo mňa keď sa pozriem na baby. Asi mám dosť zúfalý pohľad lebo Iza hneď povie: ,,neboj sa všetko vieme, Selena nám to povedala."
Keď som zbalená zídeme dolu, a keďže tu Iza ešte nieje tak si začnem rozbaľovať darčeky. Práve odbaľujem darček od rodičov ,krásnu dýku dlhú asi ako moje predlaktie s čiernou rukoväťou a krásnym ostrím, keď  započujem tichý šuchot pri dverách. Spolu s babami sa otočíme aby sme vedeli príčinu zvuku. Stojí tam osoba ktorú som momentálne fakt nepotrebovala vidieť.

Taaak konečne nová kapča.
No čo myslíte kto tam bude stáť?
Ak sa vám časť páčila dajte ⭐ alebo 💭.
Ďakujem Vám za čítanie môjho príbehu❤❤❤.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 06, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Jazero (prebieha úprava) Where stories live. Discover now