Som princezná

107 24 3
                                    

Pohľad Mii

Selena ma zaviedla do prázdneho boxu kde sme si sadli za stôl.
,,Teraz ti poviem čo potrebuješ vedieť, hlavne ma neprerušuj."
,,Okej."

,,Takže, vo svete nežijú len ľudia, ako si si iste všimla, žijú tu morský ľudia. Ale aj upíri, vlkolaci, čarodejnice... a veľa ďalších bytostí. No a obyčajný ľudia nás nevidia, žijú v nevedomosti. V našom svete, máme kráľovnú Nehemiu, je to krutá a zlá kráľovná. V roku 1996 sme tu mali vojnu. V tom čase tu vládla jej sestra,bola milá a spravodlivá. Vojnu spôsobila Nehemia chcela sa dostať na trón. Ich rodičia zomreli, a na trón sa dostala Rosalia pretože bola staršia. Lenže Nehemia ju počas vojny zabila, vtedy sa nevedelo že to bola ona a keďže sme nemali iného následovníka posadili sme na trón ju. No a podľa proroctva máš poviesť vojsko proti jej armáde a sama zabiť kráľovnú Nehemiu,a potom zasadnúť na trón.

,,Ty... ty si stratená dcéra ich rodičov a sestra Nehemie a Rosalie ." Otvorím ústa že niečo poviem, ale Selena ma zastaví, ,,ticho,príde čas aj na otázky. No a ty máš v sebe tiež čarovnú moc, a kedže Nehemia má temnú, a Rosalia mala svetlú magiu, ty budeš mať jedine zmiešanú, to je že máš aj temnú aj svetlú. Ale ešte nieje prebudená.

Ale nieje to také jednoduché Nehemia vie o proroctve tiež takže bude po tebe pátrať.
No a tvoja mágia sa prebudí na tvoju osemnástku." dopovie Selena svoj dlhý monológ.

,,Takže ty mi chceš povedať že som vlastne adoptovaná?"
,,Hej" povie.
,,No ale mala by si už ísť aby sa o teba nebáli."
,,Počkaj ešte... " nestihla som dopovedať pretože Selena luskla prstami a ja som sa ocitla pod ľadom. Ale nikde som nevidela dieru cez ktorú som sa prepadla. Zrazu moja "schopnosť" dýchať pod vodou zmizla. Okolo seba som videla zvláštne čierne pruhy, ktoré sa mi začali omotávať okolo krku a začali má škrtit, aj keď to určite nebolo potrebné,keďže mi dochádzal dych.
Kopala som nohami a rukami som sa snažila tie čierne pruhy dať preč z môjho krku. Ale bolo to zbytočné lebo boli na dotyk ako z dymu. Keďže to bolo márne, začala som búchať do ľadu. Začula som buchanie a ľad sa prelomil, ale to som už omdlela. Posledné čo si pamätám bolo svetlo zhora a niekoho kto skočil do vody.

 Posledné čo si pamätám bolo svetlo zhora a niekoho kto skočil do vody

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Jazero (prebieha úprava) Where stories live. Discover now