Oslava

79 22 13
                                    

Dnes je ten úžasný deň. Mám 18. Konečne.

Rodičia už odišli. O tri hodiny začína oslava, baby sú u mňa a už len dolaďujeme menšie detaily.

Zazvoní zvonček a ja idem otvoriť, stojí tam mega pekný chalan a ja tam len stojím medzi dverami a pozerám sa naňho ako magor.

,,Ehm..ahoj som Mike dnes som tu DJ, môžem ísť ďalej?"

,,Jasné." poviem a priblblo sa usmejem. Mike sa zožil na stole pri stene a začal sa chystať. ,,Netreba ti pomôcť?" milo sa spýtam a pozriem naňho. ,,Ďakujem ale netreba," usmeje sa, ,,a ako sa vlastne voláš ?" ,,Oh, jasné zabudla som sa predstaviť prepáč, som Mia." poviem s úsmevom.

,,Woohoo, Mia koho nám to tu balíš? prídu s krikom dolu baby. Len sa zasmejem aj keby som ich najradšej na mieste zabila.

Postupne začínajú prichádzať ludia a oslava sa rozbieha. Na stole sa kopia rôzne darčeky od rôznych ludí, ktoré si pozriem až zajtra. Všetci sa bavia, tancujú a pijú.                                                      A zrazu ma trkne, ako môžem byť tak blbá? Napadne mi keď mi v hlave zaznejú mamine slová:     ,,Tvoja mágia sa ti prebudí vo chvíli keď budeš mať 18."                                                                              Och bože pozriem na hodinky je presne 10:31 a ja som sa narodila 10:35 a čo teraz? Som úplne zúfalá ked sa otvoria dvere a v nich stojí moja záchrana v podobe Seleny. Samozrejme vyzerá ako človek. Vstúpi dnu a vedie ma do vedlajšiej izby, z ktorej začne vyháňať decká ktoré tam hrajú flašu.  Ešte len vstávajú, ked to začne..


Jazero (prebieha úprava) Where stories live. Discover now