Bonuskapittel

2.8K 110 65
                                    

~Bree~

"Det blir for mye barn. De kommer til å løpe inn i hverandre og skade seg noe inn i helvete. Jeg foreslår at vi ikke ber Alex og Ben."

"De er brødrene mine, og onklene til barna våre. Selvfølgelig skal de komme. Du vil bare ikke møte dem fordi du skylder de penger etter det veddemålet du tapte mot dem."

"500kr til hver, Bree, det er mye!"

"Din egen feil, snuskelusken. Hvem er det som vedder om hvem som klarer å putte mest druer i munnen egentlig?"

I dette sekund sitter jeg og Blake og planlegger voksenbursdagen til Clifford og Clarissa. I dag blir de hele seks år gamle, og vi har tenkt til å be vennene våre og familiene våre. Problemet er at alle har barn, og vi har rett og slett for lite hus. 

Lucas, den yngste broren min, har ett barn på tre år. Lille Leon Dobreva ble født 2.september av Lucas sin ex-forlovede, Tiana. Bare noen måneder fant Lucas ut at hun var utro mot ham, og de slo derfor opp. Han fikk full omsorgsrett over Leon. Man kan trygt si at Lucas ikke har hatt det lett i livet, men livet hans ser veldig lyst ut nå med en ny kjæreste og med en så fin og rolig gutt som Leon. 

Alex, en av mine to eldre tvillingbrødre og samboeren Phoebe har to barn; Hunter på elleve år og Dexter på fire. Hunter er et lite bøllefrø, samtidig som han er verdens skjønneste. Dexter prøver alltid å være lik broren sin, og det gjør Hunter gæren. De søskene er de mest underholdende å se på.

Ben, den andre broren min, og kona hans Cosima har adoptert to barn fra Colombia; Jennifer på ti år og Ramiro på seks år. De adopterte Jennifer da hun var fire år, og når de fikk beskjed om at en bror hadde blitt født, adopterte de han også. Jennifer er veldig beskyttende ovenfor Ramiro, og det er utrolig søtt, minner meg litt om hvor overbeskyttende Ben og Alex var overfor meg før. 

Liv og Lance har ei datter på tre år. Søte, lille Charlie har nesten helt hvitt hår og verdens fineste øyner. Hun er veldig populær blant det motsatte kjønn i barnehagen har jeg fått høre av henne selv. Dessuten er Liv gravid igjen. 

Jenny og Kody har et barn på fem år. Jenny ble med et uhell gravid bare noen måneder etter jeg fødte Clarissa og Clifford, selv om hun og Kody bare hadde vært sammen i ett par måneder. Sånn går det vel noen ganger, men det viktigste er at at Kody og Jenny elsker hverandre, til trodd for deres konstante småkrangling, og har en liten sønn med navn Luke. Luke er veldig... motebevisst. Går med skinnjakke og håret dratt tilbake hele tiden, trolig blitt veldig påvirket av både Jenny og Kody.

Sebbe og Logan har nettopp adoptert en datter. Det har vært veldig mye styr i flere år med å adoptere, men endelig har de fått vakre Danielle. Logan og Sebastian er seriøst så glade i henne, klarer nesten ikke å la henne sove i sengen sin uten å bære henne. Dette resulterer da selvfølgelig med at hun ofte gråter... Typisk Sebbe og Lo-lo. 

Miles. Min kjære, søte lille Miles som ble dumpa for to år siden av Genevieve, hun han møtte på caféen vi jobbet på før, og har endelig funnet seg ny kjæreste, Abbie. Abbie kommer ikke i bursdag idag ettersom hun spiller i et ettertraktet band og har en spillejobb idag. Miles og Abbie har ikke fått barn, de har jo bare vært sammen i seks måneder, men det ser ut til å gå vel for dem - så kanskje snart?

Også har vi Simon og Amanda. De har ikke fått barn, og jeg tror ikke de planlegger det heller. De er alltid rundt og reiser, holder seg aldri på ett sted. Heldigvis er de hjemme nå, så de kan komme i bursdagen. 

Vi må heller ikke glemme Octavia, søsteren til Blake. Hun har ingen barn, heller ingen kjæreste. Hun har funnet ut at hun er a-seksuell og forelsker seg ikke i noen. Om hun vurderer å adoptere barn vet jeg ikke, men hun er hvertfall utrolig snill og god med barna våre, så hun hadde blitt en perfekt mor.

Strong FeelingsWhere stories live. Discover now