Chapter 19 Hospital

590 33 7
                                    

Hunter

Maddy ligt nu in het ziekenhuis. Wat er is gebeurd is niet bepaald leuk! Het laatste meisje stak een mes in haar rug?!? Ze viel op de grond en stond niet meer op. Abby rende er naartoe en toen belde iemand een ambulance. Nash trok Abigail bij Madelyn vandaan en trok haar in een knuffel. Toen kwam de ambulance en niemand mocht mee?! Dit was een te erg noodgeval begon dat mens te zeggen. We zitten nu met z'n allen in de limo. Nou eigenlijk de rest van de jongens. Ik zit samen met Abby, Nash en Joy en Cameron in de auto en nu we  het erover hebben? We zijn er!! Ik spring de auto uit en ren naar binnen. "Waar ligt Madelyn Hood??" vraag ik gestresst. Ze kijkt me arrogant aan en zoek het, expres, langzaam op. "Kamer 331" zegt ze ijskoud met een lachje. Ik bedank haar niet eens en ren de trappen op. Na een minuut kom ik aan bij de kamer en er staat een dokter voor. Hij zegt dat er maar 1 naar binnen mag en dat als er nog meer mensen komen, dat hij laat weten dat ik er al ben!

Ik doe voorzichtig de deur open en schrik van het bed. Ze ligt daar, spierwit weggetrokken. Ik loop naar het bed en pak haar hand vast. Hij is ijskoud. "Maddy, ik weet dat je dit allemaal niet hoort, maar ik moet eigenlijk iets kwijt. We waren niet zomaar gekomen. De jongens hebben ons uitgenodigt en we hebben natuurlijk geen nee kunnen zeggen. Toen ik je ontmoette vielen we op de grond. Dat was een mooi moment en ik zal het nooit meer kunnen vergeten! Toen voelde ik iets en ik kon het niet beschrijven. Later en nu nog steeds realiseer ik me wat ik voelde. Ik was verliefd en dat ben ik nog steeds! Ik zal je nooit zomaar kunnen vergeten!" Met die woorden laat ik haar hand los en loop de kamer uit. De volgende gaat en Brandon en Ashton trekken me naar hun toe. Ik laat me tussen hun in vallen en begin te huilen. Ik vond haar leuk en nu nog steeds en dat weten ze. Ik hoop dat ze ooit nog beter wordt.

Madelyn

Die woorden van Hunter waren zo lief. Die van de rest ook, maar hij zei dat hij van me hield en dat nu nog steeds doet. Ik moet eerlijk toegeven. Ik vind hem ook leuk, maar ik ben bang dat hij dat nooit te weten zal komen. Het is nog steeds zwart en bewegen? Nee, dat kan ik niet. Abby was er net ook. Ze zei dat ze zich geen betere vriendin kon voorstellen dan mij en dat ze niet wil dat ik wegga! Ik wil dat ook niet, maar als het niet anders kan dan kan dat niet. Hopelijk kan ik nog een keer tegen Hunter zeggen dat ik ook van hem hou!! Hoe zou het nu met de boys gaan? Dan bedoel ik Ashton, Luke, Michael en Calum! Mijn broers vrienden en hijzelf. Ik ben echt trots op ze! Dat ze zooo bekend zijn geworden zeggen niet heel veel mensen hun na! Ik hoop echt dat ze nog een keer langskomen en dat de jongens en mijn vriendinnen nog wel met ze gaan skypen! Het zal wel zo zijn! Ik heb er toch geen controle over en ook niet over mijn eigen lichaam!?! 

Calum

We zijn net klaar met de tour! Yaas! Eigenlijk is het ook best stom, ik vind het zo leuk om onze fans blij te maken. We blijven hier nog een maand en dan gaan we terug. Luke werd net gebeld door zijn zusje en daar is ie nu mee aan het bellen. "NEE!" "SERIEUS??" "We komen nu die kant op!" "Ja, dat boeit me niet, we komen naar jullie toe! Hou Mali en de rest hiervan op de hoogte!" "Doei zussie!!" Luke komt met tranen de kamer binnen en geloof me, we huilen bijna nooit! "Calum, j-je zusje is door een fans met een mes in haar rug gestoken..." Dat is het moment dat ik breek. Ik sprint naar mijn kamer, pak mijn koffer en gooi alles erin. Ik doe hem dicht en dan regel ik dat we naar ons privé vliegtuig kunnen. Luke, Michael en Ashton pakken ook hun spullen en na 10 minuten staan ook zij weer beneden. We brengen alles naar de auto en gaan op weg naar het vliegtuig.

Mali-Koa

Calum komt deze kant op! Gelukkig, ik dacht dat ie misschien niet zou komen. Nee tuurlijk komt hij wel, het is ook zijn zusje. Hunter heeft mij net verteld dat hij Maddy leuk vindt. Het is zo schattig, maar hij is bang dat hij het nooit tegen haar kan vertellen. Dat ze nooit meer wakker word. "Mali, ze zijn er over 3 uur!" Ze waren op tour in Amerika dus dat was wel mooi. Ik knik en staar weer voor me uit. "Mali kijk me aan!" Ik kijk Abby aan en ze kijkt gebroken, net zoals ik. "Knuffel?" Ik knik. "Groepsknuffel!!" zeg ik. Iedereen knikt en even later staan we in een groepsknuffel. "Ze red het wel! Ik vertrouw in haar!" Iedereen knikt. We laten elkaar los en gaan weer zitten. "Familie en vrienden van Madelyn Hood?" "Dat zijn wij!" zeg ik met een waterige glimlach. "Ik heb slecht nieuws voor jullie. Er is maar 5% kans dat ze het overleefd." Na die woorden loopt ze weg en breek ik dubbel zo hard. Waarom Madelyn? Wat heeft zij dat kind aangedaan? Hoe laf kun je zijn? Hunter huilt nog harder. "Hunter?" Hij kijkt op en ik open mijn armen en hij staat op en knuffelt me. Zo blijven we staan en na 10 minuten staan we nog steeds zo. Hunter heeft het gewoon moelijk en dat begrijp ik, want ja niet iedereen die je leuk vind gaat of dood of niet. Dat is heel hard gezegd, maar het is wel de waarheid. I am so sorry Hunter for this...

~*~

Haaii, weer een deel van 1000 woorden zonder dit erbij!! Was de cliffhanger leuk?? Maar nu weet je hoe het ongeveer met Maddy gaat en hoe Hunter over haar denkt en hoe Maddy over hem denkt.😂😏😏 Hopelijk vinden jullie het weer een leuk deel en ja... Ik heb volgende week Actieweek en dat is gewoon naar. IK HEB FREAKING 13 TOETSEN!!!!!!!!!!!! 😒😒😒😫😣🤐😾😾🙀 Wat hou ik toch van die smileys😂😂 En mijn bestie gaat tegen de persoon die ik leuk vind zeggen dat ik hem leuk vind...... GURL WHAT"S WRONG WITH YOU????????? Eigenlijk vond ik het goed, maar I donut care! Verder heb ik eigenlijk niks te vertellen dus ga ik maar weer PLL kijken! Zeg even of je het kijkt en als je het kijkt waar je bent! Thank you! Ik ben een nieuweling en ben bij episode 6 van seizoen 1... PLL staat voor degene die het niet weten voor Pretty Little Liars. Maar nu ga ik wel echt! Bye😘😘

Adopted By BoysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu