Chapter 18 Meet & Greet

699 32 2
                                    

Madelyn

We hebben straks dus een Meet & Greet! En me chicks gaan mee!! Yesssssss!! "Abss! We hebben zo een Meet & Greet! Schiet even op! Ik heb hier al  een outfit voor je!!" Ze rent me kamer in, grijpt het setje met het zwarte topje en rent dan weer weg. Soms hé, soms zijn we bijna hetzelfde!

Ik loop naar beneden en spring op de rug van Hunter die daar stond

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik loop naar beneden en spring op de rug van Hunter die daar stond. Hij valt omdat hij mij niet verwacht heeft. Ik begin te lachen en hij even later ook. "Doe dat nooit meer!" Ik knik lachend, maar hou mijn vingers gekruist achter mijn rug. Brandon die achter mij staat begint te lachen en helpt ons met opstaan. Ik stop mijn iPhone in mijn broekzak en pak de hand van Hunter en trek hem mee naar buiten. "Hunter wat ik je nu laat zien, moet je aan niemand door vertellen! Beloofd?" "Beloofd!" Ik kijk of er iemand aankomt en ren dan snel door. Natuurlijk heb ik nog steeds zijn hand vast en uiteindelijk komen we aan bij een plek waar je kunt freerunnen. Wat the duck gaat hij nu doen dan? Kan hij ook freerunnen? Hij loopt namelijk door en begint inderdaad te freerunnen. Ik ren achter hem aan en haal hem uiteindelijk in.

Mwahahaha.... Oké, ik stop al met dat vervelende lachje. Uiteindelijk gaat alles synchroon en zijn we een paar minuten verder. Snel pak ik weer zijn hand en rennen we weer terug naar huis. We gaan alvast naar het winkelcentrum lopen want daar is de M&G. We lopen iets langzamer, omdat de we de rest achter ons zien lopen. "Umg, waar waren jullie?" vraagt Mali ongerust. "We lopen gewoon via deze weg alleen dan heel erg langzaam." Mali knikt, slimme zet Hunter. Heel slim! Ik knik. "Oh, dan is het goed!" Ze kijkt me grijnzend aan net zoals de andere meiden die mee zijn. Ik kijk ze boos aan en Hunter begint te lachen.

"KIJK, DAAR ZIJN ZE!!!" We draaien ons allemaal om en zien allemaal fans staan en sommige rennen al onze kant op. Ik kijk Hunter aan en hij knikt. Hij pakt mijn hand en samen vluchten we voor de fans. Ik weet het, dit hoor je eigenlijk niet te doen, maar het zijn  echt 150 fans ofzo!! Dan doe je dit toch? Nee? Nou ja, pech! Ik wijs naar het winkelcentrum en we rennen nog harder. Wat geeft dit een kick zeg! Niet normaal meer. We rennen naar binnen, wachten tot de rest er is en vragen dan of alle deuren opslot mogen. De mensen die hier werken knikken en sluiten snel alle deuren. Safe!! ik laat me op de grond vallen en kus de vloer... NIET!!! Ha, gotcha back bro! Ik sta weer op en loop door. Ik zie daar een bordje staan met Meet & Greet MagCon. Dus daar loop ik dan ook maar naartoe hé! Want ja, waarom zou ik daar niet heengaan. Net als ik om de hoek wil lopen, bots ik tegen een meisje op. Als ik goed kijk zie ik dat er al veel meer meiden staan. En met veel meer bedoel ik echt 300 of 400 meiden.

Ik draai me om naar de rest en kijk ze hopeloos aan. Ik zie ze grinniken en Mali trekt me dan mee. We lopen om en komen uiteindelijk backstage. Nou, het is niet echt backstage, maar gewoon achter alle doeken waar we zo voor moeten gaan staan. Bart is ook mee. Ja, Bart Bordelon. De man die ons geadopteerd heeft. Hij loopt naar 'voren' en gelijk beginnen mensen te gillen. Ja, zo kun je snel en makkelijk doof worden. Mali mag niet mensen ontmoeten, omdat ze dat alleen mag als haar broer erbij is. O wacht onze broer! Grapje. "En er zijn ook een paar nieuwe mensen!" Ik kijk om me heen en zie dat de jongens al weg zijn. "Willen de meiden naarvoren komen?" Ik pak Abby's hand en samen rennen we naar Bart toe. Gelijk beginnen de meiden in de rij te gillen. "Jullie mogen je wel even voorstellen!" Ik knik en pak de microfoon aan. "Weet je hoe we het gaan doen? Nee? Nou dan zal ik dat even uitleggen. Kijk, jullie mogen 20 vragen stellen en die beantwoorden wij apart van elkaar! Is dat goed?" Heel veel meiden schreeuwen ja, dus dan doen we het maar! "Bedenkt maar wat vragen!" Een meisje steekt haar hand op. Ik loop naar haar toe.

"Hoe is het om met de jongens in een huis te wonen?" Ik bedank haar voor de goede vraag en loop weer terug naar Abby. "Oké, ik zal eerlijk zijn. Ik was eerst een fan, niet een hele erge, maar wel genoeg om het woord fan waardig te zijn. Toen ik er dus achterkwam dat ze mij wouden adopteren zat ik echt zovan: Dit is een droom! Maar gelukkig is dat niet zo, want anders stond ik hier nu niet. Maar ze zijn heeeeeeel erg druk! Je kan ze bijna niet rustig krijgen. Maar het kan ook heel gezellig zijn, dus ze hebben meerdere kanten. De ene mag ik wel, de andere niet! Jij Abby?" Ze pakt de microfoon over. "Toen Maddy er niet meer was, was het echt heel stil. Toen daarna Joy en Bart ook weggingen, was het nog stiller. Een paar dagen later kwamen Nash en Hayes langs om te vragen of ik geadopteerd wil worden door Bart. Natuurlijk zei ik ja, maar ik moest nog een week in het weeshuis blijven omdat ze een kamer moesten omtoveren tot een kamer die ik leuk zou vinden. Maar zoals Maddy al zei, ze zijn superdruk, kunnen niet koken, zijn spastisch, maar ze zijn wel behulpzaam, lief, aardig en irritant!"

Na nog 19 andere vragen mogen we op onze plek gaan staan, en komt de eerste fan. We staan allemaal in een rij. Eerst de jongen, daarna ik, dan Abby en daarna komen Joy, Bart (uit het weeshuis :P), Ruth, Sanne, Bauke, Isa en als laatste Danisja. En nu is de eerste fan bij mij. "H-hoi!" stottert ze. "Haaii!!" Ik open mijn armen en ze geeft me een knuffel. "Wat is je naam?" "E-emma." "Mooie naam, ik ben Maddy, maar dat wist je misschien al." Ze knik en we beginnen te lachen. "Wat is je twitternaam en je instanaam?" Ze geeft de namen door en ik post de foto's die we hebben gemaakt en tag haar erin. Haar telefoon trilt en ze kijkt erop. Ze begint te glimlachen en geeft me een knuffel. "Bedankt!" "No problem!" Ik geef haar nog een laatste knuffel en dan gaat ze naar Abby. Ze gaat het eigenlijk de hele tijd door. Mensen blij maken is te gek, het geeft je een kick! Nu weet ik wat ze bedoelen. Ja, ik ben al op tour geweest, maar dat was niet spectaculair, maar dit wel eigenlijk! Daar komt het laatste meisje aan! Dit is wel vermoeiend hoor! "Hey!" zegt ze poeslief, zou hier wat aan de hand zijn? Denk het niet! "Hey!" besluit ik dan maar terug de reageren. Ze geeft me knuffel. "Deze verdien je nog bitch!" sist ze. Even later voel ik een steek in mijn rug en an wordt alles zwart voor mijn ogen...

~*~

Heyhoi! Nieuw deel!! Jay! Wat zou er gebeurd zijn? Laat het maar in de reacties weten... Is het een bekende, iemand die zal eens heeft gezien of gewoon een onbekende? Wie zou het weten? Ik, maar das logisch! Verder heb ik niet zoveel te vertellen, alleen dat ik blij ben met 4,4K!! Het gaat echt super snel ineens! Mensen die op alle delen stemmen echt thank you!! You guys are the best! Nou, ik moet gaan, have fun today! Dit is een deel van 1294 woorden voor als je erin geïnteresserd bent!

Ciao!!

Adopted By BoysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu