Chapter 10 Truth or DARE!!

1.2K 48 2
                                    

Madelyn

We zitten nu met z'n allen op de kamer van ons, Madison, Mahogany en ik. "Laten we Truth or Dare doen!!" Iedereen begint enthousiast te knikken. "TRUTH OR DARE AAN MADDY!!" schreeuwt Cam boven iedereen uit.  "Truth." Ja, ik speel altijd save bij het begin. Je weet maar nooit! "Heb je al wel eens een vriendje gehad voor Daniel?" Ik schud mijn hoofd. "Nee! Misschien ben ik daar ook wel blij om. Als ze allemaal zoals Daniel waren geweest, had ik niet meer geleefd!" Iedereen begint te lachen, maar Daniel loopt de kamer uit. "Truth or Dare aan Bart!" "DARE" gilt hij als een meisje door de kamer! "Kus Joy!" roep ik vrolijk! Hij kijkt me raar aan. "Die is niet zo erg!" Hij gaat naast Joy zitten. Correctie: daar zit hij al, maar hij trekt haar op zijn schoot. Hij geeft haar een kus. En nu, na 30 SECONDEN zijn ze nog niet klaar. "Ik zei een kus, geen kus van 30 seconden!!"Ze trekken terug en Joy begint te blozen. "AWH JOY IS VERLIEFD!!! Eigenlijk wisten we dat al, maar dat boeit nu even niet!" "Truth or Dare aan Jack J!" "Truth!" Bart denkt even na, want ja zoals altijd zit er niks in zijn hoofd! Nee grapje Bart, we houden van je! Vooral Joy. "Ben je verliefd?" Hij schud zijn hoofd. "Nope! Truth or Dare aan Jacob!" Volgens mij denkt ie na. "Truth!" Gelijk heeft Jack J een vraag. "Ben je verliefd?" Hij begint te blozen. Ik zei toch, ik maak geen kans. Ik slik een keer en kijk naar beneden. "Wie?" "Ja Johnson, das de tweede vraag al! Oké, Truth or Dare aan Carter!" Carter kijkt uitdagend naar Jacob "Dare!" Nu begint Jacob te lachen en is gelijk de grijns van Carter's gezicht weg. "Eet zeep!" Hij kijkt raar naar Jacob en grijnst. Dit gaat niet goed komen!

Langzaam open ik mijn ogen. Snel stap ik uit bed en loop naar beneden. Ja, we hebben een hele grote suite en daar zit ook een bovenverdieping (de slaapkamers) bij en op de 'eerste etage' zit een keuken, woonkamer en nog wat stuff. Als ik beneden kom loop ik gelijk de keuken in. Hoe laat zou het eigenlijk zijn? Snel pak ik mijn telefoon, die inderdaad nog op het aanrecht ligt en kijk. Is het nog maar 3 uur 's ochtends? Iemand slaat zijn armen van achter om me heen. Gelijk begin ik te gillen en de persoon legt een hand op mijn mond. "Rustig! Ik ben het, Jacob!" Gelijk draai ik me om en zie Matthew staan. Nee grapje, Jacob staat er. "Jacob, je had net zo goed een huurmoordenaar kunnen zijn. Ik schrok me kapot! Doe dat nooit meer!" Hij begint te lachen. "Dat kan ik je niet beloven, maar zullen we gamen? Aangezien jij ook wakker bent." Ik knik, maar realiseer me dan dat hij dat niet kan zien, omdat hij al bij de trap staat. Snel loop ik achter hem aan en hij pakt mijn hand vast. Ik negeer de tintelingen en loop met hem mee naar boven. Eenmaal in de kamer draait hij zich naar me toe. "Welk spel wil je doen?" Ik weet wel iets. "Call Of Duty!" Hij begint te lachen, maar zet dan toch het spel op. Ja, ik speelde dit spel in het weeshuis altijd. Toen heb ik mijn skills gekregen!

We zijn nu bezig in het spel en Jacob staat nu al achter. We doen met teams alleen zitten we dan tegen elkaar. Hij heeft 4 kills en ik al 14. Ja, boontje komt om zijn loontje. Misschien moet ik hem maar laten winnen. Nee, dan denkt hij dat ie alles is en dat moeten we ook niet hebben. Nog 3...2...1... "GEWONNEN!!" schreeuw ik door de hele kamer. Maar goed dat deze kamer geluiddicht is anders was het hele huis wakker geworden. Jacob kijkt me aan en begint te lachen. "Eerste keer dat je gewonnen hebt? Eigenlijk heb ik je laten winnen!" "Als je me hebt laten winnen, hoef je dat deze keer niet te doen. Nog een potje! En wel nu!" Nu kijkt hij me een beetje moeilijk aan, maar hij hersteld zich. Ik kijk hem uitdagend aan. "Babe, je ziet er geweldig uit zo!" Hij maakt een kotsgebaar. "Sorry, dan snap ik niet dat jij nog leeft als je mij al lelijk vind! Het is maar hoe je het bekijkt!" Nu kijkt hij me gekwetst aan. "Dat van mij was maar een grapje. Dat van jou zeker niet." Dat laatste fluistert hij en hij denkt dat ik hem niet heb gehoord. "Jacob, dat van mij was ook maar een grapje!" Ik schuif dichter naar hem toe en knuffel hem. Hij slaat ook zijn armen om me heen. "Weet je nog van gister? Met Nash en Matthew!" Ohja, dat was echt geniaal! Nash had als Dare dat hij op social media moest zetten dat hij Matthew leuk vond en even later moest Matthew hetzelfde doen. En daarna, dat was het mooiste moment. Nash zei alweer Dare dus toen moest ie Matthew een kus geven. Dat moment was echt goud waard. Serieus! Jammer dat niemand ze op de foto heeft gezet. Maar ja, het leven gaat snel voorbij. NOT!!! Nou, eigenlijk dat kan, maar voor mij... Ow wacht, IK HEB ZE OP DE FOTO GEZET! Hij staat op mijn Twitteraccount, wat ben ik toch weer lief voor ze! N...O...T...!!!

"Kom je mee? Ik heb honger!" onderbreekt Jacob me

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Kom je mee? Ik heb honger!" onderbreekt Jacob me. "Vreetzak!" Snel sta ik op en ren de kamer uit. Gelukkig heb ik altijd zoveel geluk dat dat goed gaat! Uhm, nope! Ik struikel vrolijk over een tas, weet ik veel hoe die daar komt. Gelukkig sta ik snel op, maar val dan van de trap. Nou ja, vallen? Eerder gezegd BIJNA vallen. Als Jacob er niet was, dan weet ik het ook niet meer. Ja, het is nu heeeeel cliché en totaal niet ongemakkelijk. "Thanks Jakey, zonder jou was ik halfdood geweest!" Hij begint te lachen en 'zet' me neer. Eigenlijk tilt hij me over zijn schouder en draagt me de trap af, de keuken in. Daar zet hij me neer. Maar ik ben weer zo onhandig dat ik dat niet verwacht en tegen hem aan val. "Als je me een knuffel wil geven of dichtbij me wilt zijn, kun je dat ook zeggen hoor!" Ik begin te lachen. "Ik? Jou knuf..." Dan doet hij iets wat ik niet verwacht. Hij buigt naar voren en drukt een kus op mijn lippen. Dat mooie moment duurde maar kort, want ik zie gelijk allemaal flitsen en hoor camera's. Van schrik draaien we ons allebei om en kijken recht naar alle jongens + Mahogany en Madison. "GOT IT ON CAMERA!!" schreeuwt Nash vrolijk. Even later krijgen Jacob en ik allemaal meldingen en zien dat bijna iedereen een foto van ons heeft geplaatst en Hayes dus een Vine...

~*~

Hoe zullen Jacob en Madelyn gaan reageren? Wie weet het en wie durft te gokken? IK ZIT OP 1K READS MENSEN!!! WAUUUUUUWWWWW!! UMGOWD!! Srry, spastische aanval hierzo.! BYE BYEEEEEE

Adopted By BoysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu