Chapter 7 Matt is my hero!

1.2K 53 5
                                    

Madelyn

We zitten nu in de Mac en het is echt super gezellig! Ik zit bij Nash, Matthew, Daniel, Jacob en Johnny. "Hey Matthew, volgens mij is Maddy net zo verslaafd aan de Mac als jou! Heb je eindelijk je foodfriend gevonden!" Ik en Matthew kijken Cameron raar aan en kijken dan naar elkaar. Uiteindelijk beginnen we hard te lachen. Ik zit naast hem en sla een arm om hem heen. "Made for each other!!" Hij slaat ook zijn arm om mij heen en geeft me een kus op mijn voorhoofd. Iemand tikt op mijn schouder en ik kijk naast me aan de andere kant. Daar zit Daniël. "Het is uit!" Na die woorden sta ik gelijk op en loop uit de Mac. Wacht, ik vergeet mijn voedsel. Ik loop weer terug naar binnen, pak mijn dienblad met mijn eten en ga aan een tafel ver weg van de rest zitten.

Matthew

Ze staat op en loopt naar buiten. Ik kijk kwaad naar Daniel, hoe durft hij? Even later zie ik iets naast me. Het is Madelyn die haar dienblad pakt. Ze loopt weer weg en gaat ver weg van ons zitten. Ik kijk Daniel weer kwaad aan, pak dan mijn eten en loop naar de tafel waar Madelyn zit. Ik zet het dienblad neer en ga naast haar zitten. Ze kijkt omhoog en als ze ziet dat ik Daniel niet ben kijkt ze iets blijer. Ik hou mijn armen open en ze geeft me een knuffel. "Sorry!" Ik kijk haar verbaasd aan. "Je hoeft geen sorry te zeggen. Ik vind het naar voor je! Ik moet sorry zeggen. Dankzij mij heeft hij het uitgemaakt." Ze schud haar hoofd. "Voel je je nou niet schuldig over mij. Daniel is gewoon een klootzak!" Hij knikt. "Dit verdien je gewoon niet! Jij mag ook een leuk leven lijden."

Madelyn

Ik begin te glimlachen. "Thanks Matt! Ik voel me al een stuk beter!" Ik geef hem een kus op zijn wang, maar als ik zijn T-Shirt zie begin ik te lachen. "Waarom lach je?" Ik wijs naar zijn T-Shirt en als hij zijn T-Shirt heeft gezien begint hij ook te lachen. "Zullen we teruggaan naar de jongens?" vraag Matt lief. Ik knik en pak mijn dienblad op. Matthew volgt mijn voorbeeld en we gooien het afval in de prullenbak. Daarna zetten we het dienblad terug en lopen we naar de jongens. Ik ga tussen Johnny en Jacob in zitten en Matt tegenover me. De twee slaan allebei een arm om mee heen.

"Zullen we gaan?" Iedereen knikt, dus sta ik op. Ik ben vergeten dat de jongens nog een arm om me heen hebben geslagen, dus die vallen naar achter. Iedereen in de Mac begint te lachen. Het moet er ook best leuk uitzien. Een meisje die gewoon staat, maar dat er 2 jongens naast haar liggen. Mooi gezicht toch? Ik steek de jongens allebei een arm toe, maar in plaats van omhoog te komen, trekken ze me naar beneden. Volgens mij is er een Vine gemaakt, want mijn telefoon begint te trillen.

*3 uur later*

"Op naar het vliegveld!" Ik kijk verbaasd op van mijn telefoon. Vliegveld? Waar gaan we naar toe? Vakantie? "Cam why?" Nu is het zijn beurt om verbaasd te kijken. "Weet jij het dan niet? Daniel zou het je vertellen!" Als hij Daniel uitspreekt, breek ik vanbinnen, maar ik word ook boos. "Nee, dat heeft hij niet, die klootzak!" Hij kijkt me raar aan. "Owh, jij zat niet bij ons aan de tafel in de mac! Daniel heeft het uitgemaakt en toen zat ik daarna met Matt aan een andere tafel!" Nu knikt hij. "Jij liep in een keer weg, maar we wisten niet wat er aan de hand was. Toen daarna Matthew wegging, werd het nog ingewikkelder. We vroegen aan elkaar waarom Matt ging en niet Daniel, maar nu is alles duidelijk! Nu je het zegt, dit verdien je inderdaad niet! Maar oke, we gaan naar het vliegveld, omdat we op tour gaan!" Owh, moet ik ze ook nog missen. "Pak dan snel even je koffer in, want je moet mee!!" Snel ben ik opgevrolijkt. Ik sprint naar boven en ren mijn kamer in. Pas hadden de jongens een koffer voor me gekocht, maar ik wist niet waarom. Ik kleed me snel om in iets comfortabels en pak dan mijn koffer in. Al mijn Vans, een paar leuke rokjes, croptops, zwarte skinny jeans, een paar zwarte hakken, een zwart met roze jurkje en nog een paar spullen. Natuurlijk pak ik ook mijn galaxy eastpack en daar doe ik een paar telefoon hoesjes in, mijn telefoon + IPhone oplader, mijn MacBook Pro + oplader, een vest voor als het koud is en een paar BabyLips.

 Natuurlijk pak ik ook mijn galaxy eastpack en daar doe ik een paar telefoon hoesjes in, mijn telefoon + IPhone oplader, mijn MacBook Pro + oplader, een vest voor als het koud is en een paar BabyLips

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

^^^^^ Outfit van Madelyn voor in het vliegtuig

"HELP ME PLEASE!!!" schreeuw ik door het hele huis. Gelijk staat Jacob voor me. "Wat is er?" Zijn gezicht staat op paniek. "Ik kan mijn koffer niet tillen!" Hij zucht. "Ik dacht dat er wat ergs aan de hand was." Nu komt Cameron langslopen. "Dat is waarom wij niet gelijk reageren. Als het namelijk niet echt erg is roept ze maar een keer, maar als er echt gevaar is zal ze wel vaker om hulp schreeuwen." Nu knikt Jacob. "Ja papa Cameron!" Hij tilt mijn koffer op en loopt ermee naar beneden. "Alsjeblieft madame." "Dankjewel, lieve lieve lieve lieve Jacob Sartorius!" Ik loop naar hem toe en geef hem een kus op zijn wang. Hij slaat zijn armen om me heen en komt net een halve kop boven me uit. Ja, ik als 15-jarige (bijna 16!!) ben kleiner dan de 14-jarige Jacob Sartorius. "Kleine mensen zijn leuk!" "Inderdaad, ik ben het helemaal met je eens Jacob!" Hij begint te lachen. "Maar ik ben het niet met hem eens, kleine mensen zijn irritant!" Ik kijk naar de deur en dus ook naar degene die het zegt. Het is Daniel, wie anders? "Nou, ik heb volgens mij meer vrienden dan jou!" "Sorry hoor, maar ik heb meer fans dan jou!" "Haha heel grappig, maar ik heb het over VRIENDEN. Over mensen die je goed kennen. Oh sorry, dat weet jij natuurlijk niet, want jij hebt GEEN vrienden." Ik pak mijn koffer en trek hem naar buiten en leg hem in de kofferbak van een auto.

 Jacob

"Ze heeft gelijk Daniel, jij kan dat nooit zeggen! Jij zult nooit vrienden kennen en ook geen vriendin als je meiden zo behandelt!" "Je zegt dit alleen om haar op te vrolijken! Geef maar toe dat je niet om haar geeft!"

~*~

Heuy, hoofdstuk 7 alweer! Wat gaat het toch snel! En de reads gaan trouwens ook hard! Bedankt allemaal! Laat even weten van wie jij fan bent van de groep en misschien ga ik binnenkort mensen de kans geven voor een rol in het verhaal. Laten meer info! Cheers!!

XoXo Me

Adopted By BoysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu