23. BÖLÜM

455 59 4
                                    

Genç kız hızlıca sınıfına girdiğinde ona bakanları ilk kez umursamayarak sınıfı taradı. Ne arkadaşları ne de Naruto'nun sınıfta olmadığını gördüğünde hayal kırıklığı ile sırasına yöneldi. Birkaç saniye ardından içeriye öğretmeni girince ders başlamıştı. Ama onun aklı hala ondaydı.

Başını sıraya koyup düşünürken yanındaki hareketliliği hissedince başını kaldırıp yanına baktı. İno ona gülümseyerek bakıyordu. Ama her zamankinden biraz daha solgundu. Belli ki fazla uyumamıştı. Fısıldaşarak konuşmaya başladılar.

-Naber Hinata

-İno-chan? Bir sorun mu var?

İno'nun yüzündeki küçücük solgun gülümseme de yok olup yerini endişeli bakışlara bıraktı.

-Fark etmişsindir... Naruto,Sakura,Neji ve Tenten... nerdeyse 1 haftadır okula gelmediler

-...

-Ayrıca birlikte evde buluştuğumuz gün Naruto birden bizi apar topar evden çıkardı...

-E-evet a-aslında bende bunu düşünüyordum

-Aklıma yapabilecek hiçbir şey gelmiyor

Hinata ve İno konuşurken birden kafalarına gelen tebeşirler ile hızlıca önlerine baktılar. Hocaları onlara öfkeli bir şekilde bakıyordu.

-Hanımlar konuşmanız bittiyse derse devam edebilir miyiz?

-A-afedersiniz Sensei

Hoca derse devam edeceği sırada sınıf kapısının iki kere tıklanması ile bütün gözler kapıya yöneldi. İçeri elinde bir not kağıdı ile giren nöbetçi öğrenci duyuru yapmak için öğretmenden izin aldı ve sınıfın önüne geçip elindeki kağıdı bunu tekrarlarca yapmanın verdiği umursamazlık ve yorgunluk ile okudu.

-Birkaç gün içerisinde okulumuz öğrencilere moral olması için okuldan 2km uzaklıktaki ormanda bir piknik verecektir ve herhangi bir ücret gerekmemektedir

Bütün sınıf büyük bir sevinç çığlığı attığında öğretmen onları susturmaya çalışsa da başarılı olmayacağını anlayıp masasına oturdu ve nöbetçi öğrenciye dışarı çıkabilirsin anlamında başını salladı.

İno bu haber ile kısa bir süreliğine de olsa kayıpta olan arkadaşlarını unutmuştu.

-Bu harika bir haber Hinata! Sonunda okul bir gezi yapıyor! Acaba ne giysem? Sen ne düşünüyorsun?

-Uhmm şey... ben gelmeyi pek düşünmuyorum

-Ne?! İtiraz yok Hinata

-A-ama ben...

-Hey itiraz yok dedim! Sende bizden birisin ve bizimle birlikte eğlenmeye hakkın var

-Madem öyle diyorsun...p-peki

Teneffüs zili çalması ile İno daha da sevindi.

-Yaşasın sonunda teneffüs! Çok acıktım öğle yemeğini bekliyemeden yemek yiyeceğim sanırım. Bugün harika şeyler getirdim. Beraber yiyebiliriz!

~~~~

Genç kız guruldayan karnını tutmak için ellerini hareket ettirmeye çalışsa da bağlı olduğu sandalye buna izin vermedi. Gözleri dolmuş ama vücudunu sıkmasından dolayı akmayan göz yaşları da hemen gözlerinin yanında duruyordu.

Günlerdir hiçbir şey yememiş olan Sakura nerdeyse açlıktan ölmek üzereydi ve şu an önüne çöp bile konulsa yiyebilecek durumdaydı.

Zorlukla gözlerini açıp etrafta yiyebileceği birşey olup olmadığına baktı ama malesef yoktu. O etrafta yiyecek ararken odanın kapısı açıldı.

Öğrenci Mi Ajan MıOnde histórias criam vida. Descubra agora