12. BÖLÜM

658 64 13
                                    

Kum torbasını ardı ardına yumruklamaya devam ediyordum. Sanki içimdeki bütün öfkeyi ondan alıyormuşçasına. İçimde tuttuğum son öfke dolu yumruk ile Kum torbası yırtıldı ve içindeki kumlar yere dökülmeye başladı. O sırada içeri yaşlı Hademe Midori-san geldi.

-Ah yine mi Sakura?

Ellerimi önümde birleştirip hafifçe eğildim.

-Afedersin Midori-san yine kendimi kaybettim

-Hehe her neyse hadi sen çık ben hallederim buraları

Saçlarımı düzeltip Maskemi aldım ve hızlıca dışarı çıktım.

Sasuke'nin gitmesi ardından 1 buçuk yıl geçmişti. O günden sonra daha sıkı çalışıp Tenten ve Neji ile Anbu'ya girmiştim. Genelde onlarla göreve gittiğim için onlarla daha da yakınlaşmıştım. Okula ise devam ediyordum. Naruto ve Sasuke'yi yurt dışında okuduklarını söylemiştik. Ayrıca arada Kakashi-Sensei ile Kabuto'nun yerini saplamaya çalışıp Naruto'yu arıyorduk ama hala bulamamıştık. Sasuke ise... onu da o günden beri görmemiştim. Umrumda da değil zaten. Beni bırakan birinin peşinden koşamayacağım.

Hızlıca tam önümdeki Neji ve Tenten'in yanına gittim

Hızlıca tam önümdeki Neji ve Tenten'in yanına gittim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Pardon çocuklar

Neji ve Tenten bana dönüp gülümsedi. Tenten hemen yanıma geldi

-Önemli değil. Maskeni tak da gidelim

Alın bandımı kaldırıp Maskemi taktım ve koşmaya başladık.

-Bu sefer kim?

Neji gözünü elektronik haritadan bana çevirdi. Beyaz gözleri o maskeden bile belli oluyordu.

-Zabuza'nın sağ kolu Haku onlara borçlu olan birini kaçırmış ve öldürmek üzereymiş. Haritaya göre 50 m ilerde

-Güzel biraz hızlı gidersek ulaşabilirz

~~~~

-Kurama hadi bir daha!

-Bu kadar yeter velet ben yoruldum

-Son kez hadi

Kurama gözlerini devirdi

-Of peki

Naruto burda kaldığı sürede dokuz kuyruğun gerçek adını öğrenmiş onunla daha iyi anlaşmaya başlamıştı. Karanlık tarafının gelmesini beklerken boş boş oturmak yerine hergün Kurama'nın çakrası ile antrenman yapıyordu.

Bazı zamanlar karanlık tarafı da bu çakrayı kullanıyordu. O gün Kurama yorgun olduğu için antrenman yapmayıp dinleniyordu.

Naruto yere oturup ayaklarını bağdaş kurdu. Gözlerini kapatıp odaklandı. Bir süre sonra çakranın bütün vücudunda aktığını hissetti. Yavaşça gözlerini açıp kendine baktı. Vücudu sarıya dönmüştü. Kıyafetlerinin üzerinde ise değişik simgeler belirtmişti. Gözlerinin rengi sarı olmuş retinası ise düz bir çizgi haline gelmişti.

Öğrenci Mi Ajan MıWhere stories live. Discover now