Bursa Kitap Fuarı

2K 127 59
                                    

Bir çoğunuzun hikayeyi kaldırdığını tahmin edebiliyorum ama bir kaç rica almıştım. Fuarlarımı Wattpad'den duyurmamla ilgili... 

Ayın 18-19'u, Cumartesi-Pazar günü Bursa Kitap Fuarında Kardelencilerimi bekliyorum. Kitapla ilgili sohbet etmek isteyenleri,sadece beni tanımak isteyenleri, ufacık bir selam vermek isteyenleri bile bekliyorum.

Eğer gelecek olan okurlarım varsa buraya bir yorum bırakabilir mi? Merak ediyorum. 

Ve ayrıca Bursa'lı tanıdığınız ve okurum olduğunu bildiğiniz kişileri de etiketlemenizi rica edeceğim. Malum uzun zamandır duyuru yazmıyorum. Sağlık problemlerimden sonra da fuarlara güçlükle katılabiliyorum. İlla kitap almanız için beklemiyorum. Çekinmeyin. Çıkın çıkın gelin. Sadece wattyden okuyanlar da gelsin istiyorum. Gözlerinizde karakterlerimi görmek istiyorum. Sohbet etmek istiyorum... Bunu çoğu Fuarda yaptım. Sizlerde karakterlerimi gördüm. Daha çoğunuzla tanışmak için sabırsızlanıyorum.

İkinci kitabı okuyanlar ne durumda? Merak ediyorum yorumlarınızı lütfen bana iletin.

Ayrıca çokça bir soru alıyorum. "KIZIL KARDELEN 3 ÇIKACAK MI?" 

Okuyanlar neden devam ettirmem gerektiğini bilir. Aslında devam kurgusunun kafamda olduğunu söylemek isterim. Yani muhtemelen ileri ki tarihlerde başka bir isimle de olsa, "Kızıl Kardelen"in devamı gelecek kuzular. Bunu ilk kez burada duyuruyorum. Ama bunun ne kadar erken geleceği yine isteğe bağlı. Normalde bana estiğinde yazarım ama bu apayrı bir durum. Askıda kalmayı hak etmeyen bir kurgu. Bu yüzden bekletmeyi planlıyorum. Talep ve kendi kalemimin gidişatına göre şekillenecek.

Neyse... Sizleri görmek için sabırsızlanıyorum. Beni yalnız bırakmayın. Selam ve dua ile... ^^

KIZIL KARDELEN(Yeniden Raflarda!)Where stories live. Discover now