İkinci Kitap-Yeni Hikaye

6.7K 346 128
                                    

Selamun Aleyküm.

Bu hayırlı haberi vermek için daha fazla bekleyemedim. Kesin bir tarih olmamakla birlikte, niyetimiz sonbahara sizlere yetiştirmekti.

Ve Kızıl Kardelen 2'nin ilk imzasını İstanbul Tüyap'ta gerçekleştirmek niyetindeyiz. Dağıtıma da aynı süre zarfında çıkmasını planlıyoruz. 

Kapak, kitabın alt ismi, kesin çıkış tarihi ve diğer tüm sorular için ilerde bir duyuru daha paylaşacağım. Dileyen Facebook ve İnstagram sayfalarımdan takip edip gidişattan haberdar olabilir.

Bayram'dan hemen sonra tam gaz bir düzenleme maratonuna gireceğim. Kızıl Kardelen'in yazım aşamasında sonlara geldim; aynı zamanda Yusuf Yüzlü Demir Yürekli düzenlemesi devam etmekte. Acemiliğim olduğu için Y.Y.D.Y daha büyük bir emek istiyor. İki kitapta bu yıl içerisinde çıkacağı için harıl harıl çalışıp, sizlerin ellerine ulaştıracağım inşaAllah.

Sabırla bekleyip beni her anımda desteklediğiniz için teşekkür ederim. Bu süre zarfında beni destekleyenlerin dışında çokça zorlayanlar da oldu. Sabrımla ve özdenetimimle düşüncesizle oynayanlar, bu kadının bir ailesi, bir evi, bir hayali var mı, yok mu demeden konuştular.

Ama bir şey fark ettim. Sessiz kaldıkça ve kelimelerimle bir şeyler anlattıkça sessizleşip gitgide yok oldular. 

Bu yüzden kendimi susturduğum kadar kelimelerimi konuştumayı düşünüyorum. Var olduğum sürece ve var olduğunuz sürece yazacağım inşaAllah.

YENİ HİKAYE'ye gelirsek - epey bodoslama bir dalış oldu biliyorum- Bir tarihi kurgu daha!

Evet. Tarih beni içine çekti ve bırakmıyor. Onlarsız yapamıyorum.

YAĞMACI; Ejder Beyazı kitabını Kızıl Kardelen'i benimsediğiniz kadar benimsersiniz umarım. Kütüphanenize eklediniz mi? Şimdilik tanıtım bölümü yayımda ancak yakın zamanda bir bölümle geleceğim. Yoğun olacağım için çok sık paylaşamasam da... biliyorsunuz ben pek rahat duran bir yazar değilim. Yazarım aklıma düştükçe.

Yağmacı Ejder'imi ve Türkmen kızımı çok beğeneceğinizi ümit ediyorum. Çünkü tüm o aşk ve nefret tabularını yıkmakta kararlıyım. Yahu, bu kadın delirmiş diyebilirsiniz. :)

Bir sorum daha olacak. Dileyen olursa küçük olmak kaydıyla kesit paylaşacağım. Yanlış anlamayın bu bir pazarlık değil, daha önce kesit paylaştığımda tepki gösterenler olmuştu. Bunu bir fragman olarak görmemişler, aksine daha uzun olmadığı için ağızlarına bal çaldığımı iddia etmişlerdi.

Bu yüzden sormak istiyorum ve çok istek olursa paylaşacağım. Bakmak istemeyen bir sonra ki bildirime bakmaz olur biter :)

Kara, Kardelen, Ahu, Alp, Sinan, Elfida ve daha bir çok karakterim canlanmayı çok özledi. Ancak sizlerle paylaşınca bir hayata dönüşüyorlar. Onlara hayat vermeniz için sabırsızlanıyorum!..

Dualarınızı benden eksik etmeyin. Bir çok sorunla boğuşan bir ev hanımı ve hayal dünyasında kaybolan bir yazarım ben. 

Beni sevin. Bende sizi severim. Size emanetim... Sizde En Sevgili'ye emanetsiniz.

KIZIL KARDELEN(Yeniden Raflarda!)Where stories live. Discover now