15

28 1 0
                                    

'Nathan, over een uur gaat de fucking trein doe een broek aan' Nathan schut zijn hoofd 'Fans vinden me veel beter zonder, en jij waarschijnlijk ook' ik rol mijn ogen en ga veder met mijn make up. 'Lilly, kan dit bij elkaar?' Nathan loopt de kamer binnen, hij heeft een half dickgeknoopt blauw bloesje aan met een gele broek ik schiet in de lach "Nathan ik hoop dat dit een grap is?" Hij schut zijn hoofd. Ik kijk Nathan zijn kamer rond en raap een zwarte broek en een acid trui van de grond en gooi die naar hem toe. Hij trekt zijn bloesje voor mijn neus uit. Ik kijk Nathan aan en begin te blozen. 'Niet zo staren' 'sorry, je bent zo knap' zeg ik sarcastisch. Nathan trekt zijn broek uit en kleed zich om. 'Als jij nou even opschiet' 'ik hoef alleen nog andere kleren aan en mn haar te borstelen' Nathan gaat zuchtend naast me op zijn bed zitten en begint met een borstel door mijn haar te borstelen. 'Je haar is echt zacht' ik draai me om naar Nathan en zoen hem 'je bent geweldig Nathan' 'dat weet ik toch' hij knipoogt.

Nathan gooit mij ook een acid trui toe, ik trek mijn t-shirt uit en Nathan bekijkt me van top tot teen. 'Lilly draai is een rondje?' Ik krijg een rood hoofd maar draai een rondje 'wat zijn al die littekens en plekken op je lichaam?' Ik kijk Nathan geschrokken aan fuck.

Hee guys ergens wil ik dit verhaal afschrijven maar ergens wil ik een nieuw verhaal beginnen want dit verhaal is oud en veel wat er in staat klopt niet en is onduidelijk sooo... veder gaan of niet?

Oja check me nieuwe verhaal: Noah x

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Aug 12, 2018 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

NathanWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu