3

385 22 3
                                    

~3 weken later~

3 lange schoolweken gaan voorbij. Veed is al over 2 weken en ja ik heb er zin in! Tussen mij en Nathan gaat het prima, we hebben een soort internetfriendsschap opgebouwd.

Doordat ik met make-up alle plekken best goed weg krijg, hoeven Nathan en mijn vader niks te merken van het feit dat m'n stiefmoeder me slaat.

Ja ik schaam me er voor...

Ik word wakker door het felle zonlicht dat mijn kamer binnen komt, ik kijk op m'n wekker en zie dat het half 10 is ik gaap, wat raar is aangezien dit 1 van de beste nachten kwa slaap ooit is.

Bijna elke avond skypte ik met hem, Nathan. Elke avond en de hele avond waardoor ik niet aan slaap kom maar Nathan zijn helder blauwe ogen kan ik niet weerstaan.

Me: Hee Hoe was je livestream?

Hij was deze avond gaan livestreamen, omdat ik geen zin had in skype en hij de stream al heel lang aan zijn fans had belooft.

Ik staar nog even naar Nathan zijn profielfoto en ga dan uit bed.

Zacht loop ik de trap af. Bang om mijn stiefmoeder wakker te maken. M'n vader is al 3 dagen niet thuis gekomen ik vraag me serieus af of het echt werk is.

Zuchtend loop ik de gang in naar de keuken, waar tot mijn verbazing al 2 halfopgegeten ontbijten staan ik zucht en begin dan met ontbijt maken voor mezelf.

Als ik met een bord op de bank ga zitten hangt er een briefje aan de tv.

Hallo Lilly
Ik en Job zijn samen naar een voetbalwedstrijd die Job graag wil zien overmorgen zijn we weer thuis, ik verwacht dat je alles netjes opruimt en hoop voor je dat je genoeg geld hebt aangezien ik jou dat niet ga geven je vader is op zijn werk en zou over een paar dagen ook weer thuis zijn
Tot maandag.

Dit kan niet waar zijn! 3 dagen zonder hun!! Ik doe een blij dansjes in de woonkamer en begin dan aan mijn ontbijt.

Nathan: Livestream was oke ik ben wel moe nu maar dat boeit niet zo skype?

Me: Ja tuurlijk kan ik zo skype mn vader en stiefmoeder zijn der tot maandag sws niet!!

Nathan: Same hier alleen dan ben ik de rest van de week alleen thuis

Me: Gelukkige jij

Nathan: :))))))

Me: Ik ga ff douchen enz ik bel wel op skype als ik klaar ben

Nathan: Oke neem je tijd x

Ik doe m'n mobiel aan de oplader en ga dan onder de douch staan, mijn haren houd ik droog omdat ik puur te lui ben om zolang te wachten tot het droog is.

Na een kwartier ben ik klaar met douchen en kleed ik me om, ik kies voor een zwart met witte trui en een korte blauw broek. Met make-up maak ik een blauwe plek naast mijn oog ontzichtbaar.

'Hee Lilly' hoor ik vanuit mijn laptop 'hee Nathan' zeg ik terug.
Na een half uur geskypet te hebben valt Nathan oppeens op het onderwerp veed 'ga jij naar eigenlijk naar veed?' 'Uhm, ik twijfel aangezien ik toch geen Nederlandse YouTubers kijk' Nathan doet een prullipje 'maar dan kan ik je zien, en dan kom je daarna mee met mij en de squad en daarna gaan we chillen bij mijn huis ofzo' ik begin te lachen 'Nathan, je bent een schat' Nathan opend zijn mond om iets te zeggen maar dan gaat de deurbel bij hem. Ik hoor hem wat mompelen dat Fans niet bij zijn huis moeten komen maar toch loopt hij weg

'RAYAN!' Hoor ik hem schreeuwen. Ik vraag me af wie dat is maar dat zie ik waarschijnlijk zometeen wel.

Wat korter deel, maar boeie. Ik weet trouwens dat Nathan niet meer in de squad zit maar ja boeit niet in dit verhaal zit tie er wel in!!!

NathanWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu