13

226 18 4
                                    

Nathan duwt me meteen voor hem weg 'Sorry mam' stamelt hij, het gezicht van Nathan zijn moeder gaat van mij naar Nathan. Ik haal een beetje ongemakkelijk haar uit mijn gezicht 'Stel je me niet aan je vriendin voor?' De moeder van Nathan lacht 'uhm jawel Dit is Lilly'

de moeder van Nathan lacht 'je had wel eerder mogen zeggen dat je een vriendin had' Nathan bloost 'sorry mevrouw' zeg ik zacht waardoor de moeder van Nathan nog harder lacht. 'Blijf je eten?' ik kijk Nathan aan en knik.

'Wanneer leer je het nou om je kamer op te ruimen' 'dat zegt mijn moeder ook altijd' Nathan ploft naast me op zijn bed neer. ' ik vind het wel knap dat je mijn huis hebt gevonden zonder mij' 'Ja ik ook' Nathan klimt uit bed en begint een beetje met zijn camera te rommelen. 'Laten we een video opnemen' zegt hij ik bloos 'weet je het zeker Nathan? Ik bedoel...' Nathan kijkt me met een vragend hoofd aan 'we krijgen geen haat, mensen weten allang dat ik een soort van iets met je heb' ik glimlach en ga op de rand van Nathan zijn bed zitten. 'YO YOUTUBE ACID HIER' ik kijk Nathan aan en krijg de slappe lach, hij kijkt me aan 'niet lachen' 'sorry, dit is gewoon nieuw voor me' 'YO YOUTUBE ACID HIER MET VANDAAG EEN NIEUWE VIDEO' 'wacht mijn haar zat niet goed' 'Lilly je haar zit altijd goed' ik begin te lachen 'we gaan de fuck marry kill tag doen' ik kijk Nathan aan en schiet in de lach 'Nathan ik kan dit niet' Nathan kijkt me aan en duwt me achterover en begint met kietelen.

Ff kort deel, ik ben ziek dus ja like en reageer :) ( nog 30 lezers tot 2duizend :))))

Pss ik heb een nieuw verhaal leave me Ft Gio LEZERN

NathanWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu